Δηλαδη κανεις απο το ΠΑΣΟΚ δεν ρωτησε τοτε τον Τσουκατο; Ρε παιδια ποιος μας δινει τοσα λεφτα;

Διαβαστε τι ειπε ο Τσουκατος στον εισαγγελεα το Σαββατο...


απο ελευθερο τυπο
..... έσπευσε να ξεκαθαρίσει στον εισαγγελέα ότι τα άμεσα εμπλεκόμενα με τη διακίνηση του ποσού πρόσωπα, δηλαδή οι επιχειρηματίες κ.κ. Σ. Βίος, Γ. Γενναίος και οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ κ. Σπ. Αυγερινός και κυρία Δήμητρα Παπαχρήστου, δεν γνώριζαν ότι η «πηγή» ήταν η Siemens.
Για την τότε ηγεσία όμως επέμεινε περί του αντιθέτου: «Γνωρίζουν, άλλωστε, στο κόμμα και οπωσδήποτε πληροφορήθηκαν απ’ τους ταμίες την ΑΛΗΘΕΙΑ»!
Και όχι μόνο.
Ο κ. Τσουκάτος έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Δικαιοσύνης «για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα».Με υψηλής ευκρίνειας… «φωτογραφίες», δε, αναφέρεται στους πιθανούς συνομιλητές της γερμανικής εταιρίας. Αφού μιλά εκτενώς για την προσπάθεια της Siemens «να αλώσει την ελληνική αγορά με τα προϊόντα της», προσθέτει με νόημα: «Αλλοι ήταν οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες και αποφάσιζαν κυριαρχικά γι’ αυτά, πριν και μετά από εμέ, καθ’ όσον ήμουν ανώτερο μεν, αλλά μόνο κομματικό στέλεχος».
-----------------------------------------
Εδω που τα λεμε θα ηταν περιεργο να μην ηξερε η ηγεσια, αλλα και αλλοι οτι η ζιμενς εδινε λεφτα στο πασοκ.
Δηλαδη το σεναριο οτι η ζιμενς εδινε λεφτα στο πασοκ αλλα το κραταγε μυστικο και το ελεγε μονο στον Τσουκατο ειναι εως και προσβλητικο για τον πολιτη.
Δηλαδη πηγαινε ο Τσουκατος τις βαλιτσες με τα λεφτα και κανεις δεν ρωταγε ετσι απο περιεργεια ρε αδελφε, ρε συ Θοδωρα απο που ειναι τα λεφτα?
Και για τα 14δις (?) που κοστισε η προεκλογικη εκστρατεια του πασοκ το 2000 παλι πχ ο Σημιτης δεν ρωτησε?
Ρε παιδια που τα βρηκαμε εμεις τοσα λεφτα?
Αυτο ειναι το σεναριο που προωθειται...
Οχι κανεις δεν ρωτησε..
Μονο ο Τσουκατος ηξερε..
ΟΚ.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι πραγματικά αξιοζήλευτο το θράσος του Σημίτη να λέει ότι δεν ήξερε από έρχονταν τα λεφτά του κόμματος. Εάν πιστεύει ότι πάνω από 1% του λαού τον πιστεύει ή έχει πάθει Αλτσχάϊμερ ή φοβάται ότι έρχονται πολύ χειρότερες αποκαλύψεις που τον αφορούν προσωπικά.
Τελικά δεν είναι καθόλου τυχαίο γιατί κατάντησε η δημόσια διοίκηση να είναι τόσο διεφθαρμένη και αναποτελεσματική.