Εντολη να πληρωθεί ο κ. Μ. Βόγιας στις 7/10/1998, ταυτόχρονα με το «ΟΚ» του τότε υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Ακη Τσοχατζόπουλου για το σύστημα ΠΑΤΡΙΟΤ.

Γραφει ο Τελλογλου στην καθημερινη.
Ο κ. Νιντλ δίνει εντολή να πληρωθεί ο κ. Μ. Βόγιας στις 7 Οκτωβρίου 1998, ταυτόχρονα με το «ΟΚ» του τότε υπουργού Εθνικής Αμυνας κ. Ακη Τσοχατζόπουλου για το σύστημα ΠΑΤΡΙΟΤ. Ο κ. Βόγιας μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι τα 2,3 εκατομμύρια ευρώ που έλαβε από τη Siemens ουδέποτε δόθηκαν αλλού, αλλά τα διαχειρίστηκε ο ίδιος στον λογαριασμό της τραπεζας Credit Suisse της Ζυρίχης.
Δεν εκλήθη όμως να τα πει αυτά στον αρμόδιο εισαγγελέα - ώς την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές (8/6/08).
-----------------------
Θα πουμε και αλλα απο εδω...
Σιγα -σιγα...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΠΕΔΟ ΔΩΡΩΝ ΑΛΛΑ ΜΠΑΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕ Η ΝΔ ,ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΤΟΥ ΔΟΛ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗΚΟ[ΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΤΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ?
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΚΟΥΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΥΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ?ΞΥΠΝΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ?ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ .ΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠ ΟΨΗΝ.