Oι εντολες του στρατηγου Γιαννη επιτελους υλοποιουνται; Στροφη Γιωργου προς κεντρο;


απο καθημερινη.
Ανοιγμα «σε επίπεδο κλίματος» προς τους επιχειρηματίες και την επιχειρηματικότητα, με το βλέμμα στραμμένο στο λεγόμενο μεσαίο χώρο, πραγματοποίησε χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου, χωρίς πάντως να αποστεί από τις γνωστές θέσεις του για τις ιδιωτικοποιήσεις, με προεξάρχουσα αυτήν του ΟΤΕ.
Ο κ. Παπανδρέου κάλεσε συγκεκριμένα τους επιχειρηματίες σε συμπόρευση, απέρριψε τον ισχυρισμό ότι είναι «κρατιστής», προέτρεψε εκ νέου τους ιδιοκτήτες βυτιοφόρων να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους και ζήτησε από την κυβέρνηση «την απελευθέρωση των αγορών», προκειμένου να μειωθούν οι τιμές των προϊόντων.
Το περιεχόμενο της ομιλίας του κ. Παπανδρέου, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι άναψε «το πράσινο φως» στην υπεύθυνη Παιδείας του ΠΑΣΟΚ κ. Αννα Διαμαντοπούλου να χαιρετίσει την καθολική συμμετοχή των φοιτητών στην εκλογή των πρυτάνεων, αλλά και να καταδικάσει εμμέσως τυχόν κρούσματα βίας στα πανεπιστήμια, ερμηνεύθηκαν ως δηλωτικά της επιθυμίας του κ. Παπανδρέου να απεγκλωβιστεί σταδιακά από την ακραία αριστερόστροφη ρητορική των τελευταίων μηνών
----------------------------------
Οπως εχουμε πει δεν υπαρχει χειροτερο πραμα απο το να μη σε ακουνε οι απο κατω.
ΕΔω και καιρο ο Γιαννης ξελαρυγγιαζεται και τα χωνει καθε μερα δινοντας κατευθυνσεις.
Σοβαροτητα μετριοπαθεια με δυο λογια κεντρο.
Φαινεται να εισακουεται.
Γκαργκανας ο Γιωργος τελικα και οχι Τσε Γκεβαρα.
Θα δουμε...
Θα φανει και απο τα γραφομενα του Γιαννη αν θεωρει οτι οι αντολες του εκτελουνται η θα τους βαλει παλι τις φωνες...
Αντε γιατι τον βλεπω αγριεμενο τελευταια...

Σχόλια