Ο Γιαννης λεει μπραβο (διακριτικα) στον Καραμανλη και λεει το σωστο. Αν τραβηξεις πιστολι πρεπει και να σκοτωσεις.


...Αυτή «η διπλωματία των αγωγών» δεν είναι ούτε ακίνδυνη ούτε αυτονόητη. Είναι καλύτερα όμως για τη χώρα μας που βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι παρά να παρακολουθεί θεατής.
Και όσοι (με πρώτο τον γράφοντα) έψεγαν επί τέσσερα χρόνια τον Πρωθυπουργό για εθνική ραθυμία και διεθνή αφασία δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθούν επειδή η ελληνική διπλωματία αποφάσισε να βγει από το πάπλωμα.
Ακόμη περισσότερο όταν η δραστηριοποίηση αυτή γίνεται σε έναν άξονα τον οποίο συμμερίζονται πολλοί ευρωπαίοι εταίροι μας. ...
....Σε αυτό το νέο σκηνικό, πολλά παράθυρα θα ανοίξουν και πολλοί φάκελοι θα μπουν ξανά στο τραπέζι. Η Ελλάδα δεν έχει λόγους να φοβάται. Αρκεί να θυμάται κάτι που έλεγε ένας διάσημος συμπολίτης του Μπράιζα, ο Λάκι Λουτσιάνο: «Αν τραβήξεις πιστόλι, ή θα πρέπει να πυροβολήσεις ή θα το βάλεις εκεί που ξέρεις».
--------------------------------
Ετσι ειναι.
Παλιος νομος της πιατσας.
Οταν τραβας πιστολι ειναι μονο για να σκοτωσεις.
Αλλιως σε παιρνουν στο ψιλο.
Η Ηττα στα Ιμια ετσι εγινε.
Βγηκε ο στολος αλλα την κρισιμη στιγμη ....
ΥΓ Η φραση δεν προκειται να διαμαρτυρηθουν απο τα κορυφαια του Γιαννη. Ενταξει ρε συ Γιαννη. Πες το μπραβο δεν ειναι κακο για εθνικο θεμα προκειται. Και μετα χωστου τα στα εσωτερικα. Εχουνε κανει αρκετα λαθη δοξα το Θεο...

Σχόλια