Διαφωνιες στην αριστερη συντεχνια για τον τροπο εκτελεσης του Στυλιανιδη. Λαμπρες εκδηλωσεις προβλεπονται στα εννιαμερα.


απο ελευθερο τυπο.
Ξεκίνησε η επίθεση στο νόμο-πλαίσιο από τα «επαναστατικά τμήματα» του φοιτητικού μετώπου που κατάφεραν να υψώσουν τη σημαία των καταλήψεων σε 15 σχολές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας και της Θεσσαλίας.....
....Η επίθεση στο νόμο έγινε από τις φοιτητικές δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, που προώθησαν πλαίσια καταλήψεων στις γενικές συνελεύσεις. Δεν πήρε γενικευμένες διαστάσεις διότι η Πανσπουδαστική (το φοιτητικό σκέλος της ΚΝΕ) και η ΠΑΣΠ είτε κατέθεσαν άλλα πλαίσια αδυνατίζοντας την πρόταση για καταλήψεις είτε αποχώρησαν από γενικές συνελεύσεις, όπως συνέβη στη Νομική και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προκαλώντας τη διάλυσή τους λόγω έλλειψης απαρτίας.....
-----------------------------
Καλα ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρωτοστατησει για να τσιμπησει (παλι) ψηφους.
Στην ΠΑΣΠ δεν εβαλαν ακομα χερι?
Ακομα δεν εφτασαν οι εντολες για στροφη στο κεντρο?
Υπαρχουν λοιπον διαφωνιες για τον τροπο εκτελεσης.
Εν τω μεταξυ ο Στυλιανιδης απτοητος υποστηριζει οτι οι νομοι που ψηφισε η βουλη των ελληνων πρεπει να εφαρμοζονται (και) στα Πανεπιστημια.
Οι θεσεις αυτες χαρακτηριζονται γελοιες.
Ειναι σαν να κανει κηρυγμα περι ηθικης σε οικους ανοχης λενε καποιοι.
Τσαμπα χαλας σαλιο....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Κυρίως, όμως, -σημείωσε ο κ. Τσίπρας- είναι αναγκαίο τα περιβαλλοντικά προβλήματα να αποτελέσουν αντικείμενο λαϊκών διεκδικήσεων και λαϊκών αγώνων"

ωχωχ..
στην μοναδικη χωρα της ευρωπης που δεν υπαρχει βιομηχανια,οι "αριστεροι" θα οργανωσουν "κινημα" για να σωσουν το παγκοσμιο περιβαλλον.
αντε να διωξουμε στα βαλκανια και τις τελευταιες εταιρειες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Τα περιβαλλοντικά προβλήματα πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο λαϊκών διεκδικήσεων και λαϊκών αγώνων, τόνισε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον διευθυντή της WWF Ελλάς, Δημήτρη Καραβέλλα"

"προχωρημενες" καταστασεις στην ελλαδα..
μετα το "υπουργειο περιβαλλοντος",
που θα σωση την ΓΗ απο την μολυνση που παραγουν οι βιομηχανιες της αμερικης,κινας,ινδιας,κτλ.
τωρα θα οργανωσουμε και λαικους αγωνες.
ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ