Δειτε μια προταση αυτοοργανωσης του κοσμου.

Λένε ότι οι τιμές της βενζίνης θα ξεπεράσουν σύντομα το 1,5 Ευρό το λίτρο! θέλετε να κατεβούν οι τιμές? Πρέπει να αντιδράσουμε από κοινού.
Κάποιος πρότεινε μια φανταστική ιδέα πολύ πιο αποδοτική απ/ αυτή, πουμας ζητούν να μην αγοράζουμε βενζίνη κάποιες μέρες.Τον τελευταίο Απρίλιοή Μάιο οι εταιρείες πετρελαίου 'γέλασαν' μ/αυτά τα διαβήματα γιατίήξεραν ότι δε θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε γιαπολύ αυτή την τακτική. Θα ήταν μεγαλύτερη η ζημία , σ' εμάς παρά σ/αυτές.
'Ομως η ακόλουθη πρόταση θα μπορούσε να επαληθευτεί αν την ακολουθούσαμεμε συνέπεια. Ενωθείτε μαζί μας! Οι εταιρείες πετρελαίου της ΟPEP μας έχουνπει ότι η τιμή που μας έχουν ορίσει είναι και η καλύτερη ( 58,9 λεπτά τολίτρο ). Εμείς θα αντιδράσουμε αποδεικνύοντας ότι οι αγοραστές είναιαυτοί που ελέγχουν την αγορά. Βλέποντας καθημερινά την τιμή της βενζίνηςπρέπει να αντιδράσουμε.
Ο μόνος τρόπος για να δούμε την τιμή να κατεβαίνει είναι ναχτυπήσουμε το πορτοφόλι αυτών των εταιρειών, αρνούμενοι να αγοράσουμε τηβενζίνη τους και χωρίς ΕΜΕΙΣ να είμαστε οι χαμένοι. 'ρα αφούχρειαζόμαστε τα αυτοκίνητα μας, δε μπορούμε να κάνουμε απεργία στην αγορά βενζίνης. Μπορούμε όμως να δώσουμε ένα << ΧΤΥΠΗΜΑ>> στην αγορά της βενζίνης δηλ. να αντιδράσουμε στον πόλεμο των τιμών .
Ιδού μια πρόταση:
ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΟΥΤΕΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ- ΠΟΥ ΤΩΡΑΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ……… Εάν δεν πουλήσουν βενζίνη θα υποχρεωθούν να μειώσουν την τιμή της. Εάν συμβεί αυτό, οι άλλες εταιρείες θα αναγκαστούν να τιςακολουθήσουν.Για να προκληθεί ένα τέτοιο 'χτύπημα', θα πρέπει ναεξασφαλίσουμε τη συνεργασία εκατομμυρίων πελατών της ……και της …..Το διαδίκτυο μας δίνει τη δυνατότητα να το πετύχουμε.
Το μήνυμα αυτό εστάλη σε 40 περίπου άτομα. Εάν καθένας απ' αυτούς τοδιαδώσει σε γνωστούς θα γίνει 40 x 10 = 400 και 400 x 10 = 4000 άτομακ.ου. Το μήνυμα αυτό, λοιπόν, θα έχει βρεί εκατομμύρια αποδέκτες στουςκαταναλωτές. Τώρα αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε αυτό το μήνυμα σε μερικούς δεκάδες γνωστούς που θα κάνουνκι αυτοί το ίδιο. Εάν πιστεύετε ότι μπορούμε να αντιδράσουμε έτσι,διαδώστε το μήνυμα αυτό σε γνωστούς και φίλους.(Η μετάφραση έγινε από γαλλικό κείμενο )Iraklio web radio Http://irakliowebradio2.blogspot.com

Σχόλια