Ο Γιωργος εχει αλλεργια με τον Σημιτη. Ετσι εξηγειται η θεση της Κατσελη για τον ΟΤΕ.

απο τα νεα.
ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ έχει σημασία αν θέλεις να βρεθείς κοντά στον αρχηγό και, κυρίως, αν θέλεις να μείνεις δίπλα του. Όχι να ξέρεις καλά την επιστήμη σου, αλλά να μπορείς να καταλάβεις καλά τι θέλει ο αρχηγός.
Και να μπορείς γρήγορα να ανταποκριθείς.
ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ - αλλά και «κάπως αλλιώς»- εξηγείται η άνοδος της Λούκας Κατσέλη και η εδραίωσή της ως Τσαρίνας της Οικονομίας του ΠΑΣΟΚ. Ασφαλώς, η Λούκα είχε ένα πλεονέκτημα. Δεν είχε σχέση με τη διακυβέρνηση Σημίτη απέναντι στην οποία ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αλλεργία.
Αλλεργία οξεία, αν πρόκειται για το οικονομικό επιτελείο.
Αν ο Γιάννος διεγράφη με την πρώτη αφορμή και ο Χριστοδουλάκης βρήκε κλειστή την πόρτα, δεν επρόκειτο, βέβαια, να έχουν τύχη οι συνεργάτες τους.
ΩΣΤΟΣΟ ΚΑΙ άλλοι- ας πούμε ο Ηρακλής Πολεμαρχάκις- δεν είχαν βαλίτσες από την περίοδο 1996-2004.
Εκεί ισχύει η εξήγηση «κάπως αλλιώς» της επικράτησης Λούκας. Η Κατσέλη αντιλαμβάνεται και υλοποιεί αυτό που θέλει ο Παπανδρέου. Γρήγορα και πρακτικά. Χωρίς αναστολές για το προηγούμενο της διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και χωρίς τεχνοκρατικές νευρώσεις.
Δεν έχει σημασία αν μια μελλοντική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανακτήσει τον έλεγχο του ΟΤΕ. Αυτό θα το βρουν μετά ή και ποτέ. Σημασία έχει ότι η Χαριλάου Τρικούπη θέλει να βγει κόντρα στο ντιλ με την Ντόιτσε Τέλεκομ.
-------------------------------
Ολο το αρθρο λεει αληθειες.
Για την αλλεργια Γιωργου με Σημιτη
Και κυριως για τον αποκλεισμο του οικονομικου επιτελειου του Σημιτη.
Εχουνε χασει τα αυγα και τα πασχαλια στο πασοκ.
ΟΛοι οι αλλοι ψιθυριζανε στα ΜΜΕ οτι οι θεσεις πασοκ για οτε ειναι για γελια και ο Γιωργος ακουγε τη Κατσελη που και αυτη με τη σειρα της ελεγε στο Γιωργο αυτα που ηθελε να ακουσει.
Μυλος...
Ειναι αυτο αξιωματικη αντιπολιτευση?
Ετσι περιμενουνε να παει η διαφορα στον ποντο?
Να προσεχουνε γιατι ετσι θα παει στον ποντο η διαφορα με τον συριζα....
Να πουμε παντως εμεις την αληθινη αιτια αυτων των δηλωσεων.
Στο πασοκ εχουν μετρησεις (και στη ΝΔ τις εχουν) οτι η πλειοψηφια του κοσμου δεν θελει να δοθει το μανατζμεντ στους Γερμανους. Πολλοι ακομα και ΝΔ να ψηφιζουν δεν συμφωνουν με αυτο. Γιαυτο εκαναν αυτες τις δηλωσεις. Ομως δεν περασαν στον κοσμο.
Εγιναν επισης για αντιπραξη στον συριζα.Ουτε και εκει περασε. 17,5% ακατεβατο ο Τσιπρας.

Σχόλια