Ξεκινησαν οι εκδηλωσεις για την καθιερωμενη δημοσια εκτελεση του Υπουργου Παιδειας. Η τελετη αποκεφαλισμου προβλεπεται για Σεπτεμβριο.


απο τα νεα.
ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ 5 ημερών στα τέλη Μαΐου και προειδοποίηση για κινητοποιήσεις διαρκείας μέσα στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου, αντιδρούν οι πανεπιστημιακοί στις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας περί «σοκ» που χρειάζονται τα δημόσια ιδρύματα για να συνέλθουν, μέσω της ίδρυσης ιδιωτικών ΑΕΙ. .......
........Πάντως το κλίμα στα πανεπιστήμια, μετά και τις εμπρηστικές δηλώσεις του κ. Στυλιανίδη, έχει αρχίσει να θερμαίνεται. Ήδη οι φοιτητές που στηρίζουν σχήματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς κάνουν σχέδια δυναμικών παρεμβάσεων «τύπου Παντείου» (στο Πάντειο τον περασμένο Δεκέμβριο, φοιτητές είχαν ακυρώσει τις εκλογές αντιπρύτανη καταστρέφοντας τις κάλπες), ενώ άλλες παρατάξεις, όπως η ΠΑΣΠ του Πολυτεχνείου Κρήτης, αποφάσισαν αποχή από τις επερχόμενες εκλογές. Η Πανσπουδαστική (ΚΚΕ) εξάλλου, κατηγόρησε τον υπουργό Παιδείας ότι προωθεί την εμπορευματοποίηση της ανώτατης Παιδείας και κάλεσε τους φοιτητές σε αγωνιστικό συναγερμό.
Από την πλευρά του ο κ. Στυλιανίδης, εγκαινιάζοντας προχθές το νέο κτίριο της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα, επιχείρησε να αναστρέψει τις αρνητικές εντυπώσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του και υποστήριξε ότι αλλοιώθηκαν.
---------------------------------------------
Σαν το σκυλι στο αμπελι θα παει και ο Στυλιανιδης.
Τωρα τα κλαματα δεν ωφελουν.
Οι τελετες αποκεφαλισμου των υπουργων παιδειας λαμβανουν χωρα καθε δυο ετη.
Ειναι πατροπαραδοτο εθιμο που μας κληρονομησαν οι παπουδες μας.
Οι εκδηλωσεις ξεκινανε με μια δηλωση του υπουργου.
Λεει κατι σε στυλ ρε παιδια μηπως να κανουμε καποια μικρη αλλαγη στην παιδεια?
Μετα τα ΜΜΕ αλλοιωνουν και μεγενθυνουν την δηλωση.
Ο υπουργος κλαιει και οδυρεται και ζηταει συγνωμη.
Οι ρεμπεσκεδες των πανεπιστημιων σηκωνονται απο τα καφενεια αφηνουν το ταβλυ και κανουν βολτες στην Αθηνα (πορειες) φωναζοντας να μην αλλαξει τιποτα.
Τα ΜΜΕ το κανουν πρωτο θεμα.
Ο ΣΥΝ βγαινει στους δρομους και κανει συναυλιες εναντιον του υπουργου...κλπ κλπ. Κανει καταληψεις σε ολα τα γυμνασια , δημοτικα και νηπιαγωγεια της χωρας.
Ειναι κατι σαν το καρναβαλι της Πατρας.
Και οπως στο τελος εκει καινε τον Ιουδα ετσι και σε αυτο το εθιμο αποκεφαλιζουν τον υπουργο.
Μετα απο κανα χρονο το εθιμο θελει τα ΜΜΕ να γραφουν καλα λογια για τον εκτελεσθεντα υπουργο....
Εμεις το κανουμε απο τωρα.
Ηταν καλος ανθρωπος ο Στυλιανιδης...
Ζωη σε λογου μας.
Συντομα θα παραθεσουμε ενα συντομο βιογραφικο του εκλιποντος.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να τελειώνουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα με άλλο ένα ακατάλληλο "Υπουργό"