ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ : Αθλια σκοπιανη προπαδανδα με δηθεν απορρητο εγγραφο της ΕΥΠ που κυκλοφορουν σκοπιανες μυστικες υπηρεσιες.

Το εγγραφο του τοπικού κλιμακίου της ΕΥΠ στην περιοχή της ευρύτερης Μακεδονίας, βρίσκεται εδώ και χρόνια στα χέρια των σκοπιανών μυστικών και διπλωματικών υπηρεσιών.
Στο έγγραφο με αριθμό πρωτοκόλου «6502/7-3042...» που φέρεται να βρίσκεται εκτεθειμένο και μάλιστα σε πολύ επικίνδυνα χέρια -για ευνόητους λόγους δεν αναφέρονται περισσότερα- και το οποίο κυκλοφορεί μέχρι και σε emails (!) μεταξύ Σκοπιανών, ανώτατος έλληνας αξιωματικός της ΕΥΠ, αφού διαπιστώνει το πρόβλημα αλλά και τη χρήση του γλωσσικού ιδιώματος, επισημαίνει -από τότε ήδη τον ορατό κίνδυνο- για τις (μέχρι τότε) διεκδικήσεις αλυτρωτικών διαθέσεων εκ μέρους των Σκοπιανών.
Στο ίδιο απόρρητο έγγραφο ο αξιωματικός προχωρά σε μια σειρά προτάσεων για την αντιμετώπιση του προβλήματος που ήδη από τα χρόνια εκείνα φαίνεται πως ήταν γνωστό σε στρατιωτικούς και πολιτικούς κύκλους.
Ας μην ξεχνάμε ότι στο θέμα των αλυτρωτικών διαθέσεων των Σκοπιανών αναφέρεται από τα μέσα της δεκαετίας του 1950 ο πρώην υπουργός Νικόλαος Μάρτης ο οποίος ήταν από τους πρώτους πολιτικούς που επεσήμανε το πρόβλημα με δεκάδες εκδόσεις και επανεκδόσεις βιβλίων και συγγραμμάτων του, διαβλέποντας ήδη από τα χρόνια εκείνα τα σχέδια βαθύτερα σχέδια των πιθανών σκοπιανών διεκδικήσεων
Δειτε ολη την ιστορια στο http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=2959&Itemid=83

Ευχαριστουμε το παντα καλα ενημερωμενο greekamerikannewsagency για την ενημερωση.

ΥΓ το εγγραφο παρατιθεται στο λινκ που βλεπετε. Εμεις απο τη μερια μας επειδη το θεμα ειναι εθνικο και λεπτο να πουμε οτι απλα μεταφερουμε την ειδηση. Δεν μπορουμε ασφαλως να ειμαστε βεβαιοι οτι το εγγραφο ειναι γνησιο. Μαλιστα να πουμε οτι μαλλον ειναι δημιουργημα της σκοπιανης προπαγανδας το οποιο δημιουργησαν σκοπιανες μυστικες υπηρεσιες για να πληξουν την Ελλαδα. Αρα το παρουσιαζουμε ως δειγμα σκοπιανης αθλιας προπαγανδας και οχι ως διαρροη εγγραφου της ΕΥΠ.

Σχόλια