Τουρκοι: Δεν θελουμε να λετε για γενοκτονια των Ποντιων. Τραυματιζομαστε ψυχικα...


απο ναυτεμπορικη.
Οι εορτασμοί για την "Ημέρα της δήθεν Γενοκτονίας των Ποντίων" δεν συνάδουν με το πνεύμα του διαλόγου και συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών» αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.
«Καταδικάζουμε τις εν λόγω δραστηριότητες, που έχουν στόχο τη χώρα μας και τον ιδρυτή της Δημοκρατίας μας, Ατατούρκ», αναφέρει η ανακοίνωση και καλεί «όσους προβάλλουν τους ισχυρισμούς αυτούς, να αντιμετωπίσουν τις ιστορικές αλήθειες».
Η ανακοίνωση επισημαίνει ότι στους φετινούς εορτασμούς συμμετείχαν «μέλη του Κοινοβουλίου, αρμόδιοι των πολιτικών κομμάτων, τοπικοί διοικητικοί παράγοντες, αλλά και εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης».
«Για μια ακόμη φορά, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας
, για τις συμπεριφορές αυτές που τραυματίζουν τη φιλία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που τείνει να δημιουργηθεί μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού λαού και διαβρώνουν τη διμερή συνεργασία» καταλήγει η ανακοίνωση.
-------------------------------
Καλα οι Τουρκοι εχουν αποθρασυνθει εντελως.
Αυτοι νομιζουν ακομα οτι ειναι οθωμανικη αυτοκρατορια.
Βεβαια το ελληνικο κρατος ειναι γνωστο οτι δεν μπορει να υπερασπιστει τους δικους του πολιτες και εδαφη (Ελληνες της πολης, Κυπριοι, Ιμια κλπ) αλλα οι Τουρκοι και με τους Γαλλους πχ τα ιδια κανουν.
Ε ρε διαμελισμος που τους χρειαζεται.
Καποιοι λενε οτι δεν αργει η μερα που η Τουρκια θα κοπει στα δυο.
Ουσιαστικα πρωτα και μετα και διοικητικα...

Σχόλια