Ελευθεροτυπια: Το ΠΑΣΟΚ οπως και ο ΣΥΝ ειναι σκορποχωρι για παραδειγμα στο θεμα του ΟΤΕ.




απο ελευθεροτυπια.
Κάτι θέλησε να πει πάλι κατά του ΠΑΣΟΚ ο Αλέξης Τσίπρας, όμως ξέχασε τα δικά του. Εγκάλεσε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν έχει σαφή θέση για τον ΟΤΕ, κι ας έχει πει και ο Γ. Παπανδρέου και η Λούκα Κατσέλη ότι το ΠΑΣΟΚ θα εξαντλήσει κάθε νομική ή πολιτική δυνατότητα για την ανάκτηση του δημόσιου ελέγχου.
Εγκάλεσε όμως και «κύκλους» του ΠΑΣΟΚ, που θέλησαν να αποδομήσουν, λέει, αυτή την άποψη που πρώτη είχε εκφράσει η Λούκα. Πράγματι έτσι έγινε, κάποιοι «κύκλοι» διαφώνησαν.
Ομως μέσα στον επιθετικό του οίστρο δεν άκουσε τι έγινε στο δικό του κόμμα. Δεν άκουσε, επί παραδείγματι, τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, που είπε ότι απόψεις όπως η επανεθνικοποίηση του ΟΤΕ, την οποία ο ίδιος ο Τσίπρας διατύπωσε, είναι «άκριτη αντιπολιτευτική κορώνα
που δεν απαντά στο πρόβλημα» και ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα πρόβλημα να το πει. Κάποιοι όμως έχουν πρόβλημα να το ακούσουν.
Πάντως, και η θέση του ΠΑΣΟΚ για επανάκτηση του δημόσιου ελέγχου και η θέση του ΣΥΝ για επανεθνικοποίηση έχουν πολλά κενά και παραλείψεις, αφού δεν απαντάνε πειστικά στο «πώς» θα γίνουν αυτά.
-------------------------------------
Οταν η ελευθεροτυπια λεει κυκλοι του πασοκ που θελησαν να αποδομησουν την Κατσελη μηπως εννοει τους πιο πολλους πασοκους?
Οταν ακομα και ο στρατηγος Γιαννης σημερα τους κραζει χοντρα (ανεφαρμοστες σαπουνοφουσκες) τι κυκλοι πασοκ και πρασινα αλογα?
Η θεση πασοκ για οτε ηταν το ιδιο επιπολαιη οπως του Τσιπρα.
Και καλα ο Τσιπρας σε λιγο θα οργανωσει συναυλια εναντιον της Καλομοιρας.
Η ας πουμε δεν εχει μια ενιαια θεση για το σκοπιανο.
Το ιδιο σκορποχωρι ειναι και το πασοκ?
Τουλαχιστον στο θεμα του οτε παντως η ελευθεροτυπια με την τελευταια φραση της αυτο υποστηριζει.

Σχόλια