Μολοτωφ, επεισοδια , ξυλοδαρμοι. Ομως χωρις πολιτικη καλυψη φετος. Τα απατημενα παιδια επαναστατουν.

απο ελευθερο τυπο
Πλήρης αναταραχή και επεισόδια στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα με αφορμή τις εκλογές των πρυτανικών και προεδρικών εκλογών.
Στη Θεσσαλονίκη, ο Πρύτανης του ΑΠΘ Αναστάσιος Μάνθος τραυματίστηκε όταν έπεσε, στην προσπάθειά του να εμποδίσει φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς να πάρουν τα πρακτικά της Συγκλήτου.
Ο πρύτανης τραυματίστηκε στον αυχένα και στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει το πανεπιστήμιο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το περιστατικό.
Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά σημειώθηκαν συγκρούσεις μεταξύ φοιτητών, ρίψεις μολότοφ και οδομαχίες, τόσο στο χώρο του Πανεπιστημίου όσο και σε παρακείμενο δρόμο. Νωρίτερα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν μετά από συμπλοκή με τους φοιτητές που περιφρουρούσαν το χώρο ενώ έγινε και χρήση χημικών σπρέι.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς προσπάθησε να μπει για να διακόψει την ψηφοφορία. Η ψηφοφορία για την ανάδειξη πρυτανικών αρχών διακόπηκε.κλπ κλπ
----------------------------------
Η επανασταση των απατημενων παιδιων συνεχιζεται.
Σαν τους απατημενους συζυγους συνεχιζουν να παλευουν τα απαλευτα.
Ομως χωρις πολιτικη καλυψη αυτη τη φορα.
Για να δουμε ποσο θα κρατησει ακομα ο χαβαλες...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΠ ΚΑΙ Η ΠΑΣΠ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ 70% ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ -ΕΚΤΟΣ ΚΚΕ-ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?ΠΛΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑΝ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΚΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑΧΑ ΔΗΘΕΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ,ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ.ΕΞΩ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ