Ο Στυλιανιδης λεει αληθειες: Τα Πανεπιστημια ειναι τελειωμενα ετσι οπως ειναι σημερα. Αναμενεται στοχοποιηση και κρεμασμα στην πλατεια απο τα ΜΜΕ.

απο in.gr
Μόνο η ίδρυση μη κρατικών Πανεπιστημίων θα λύσει τα προβλήματα των δημοσίων δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, καλώντας το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί με την ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 16. Ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι μόνο ένα ισχυρό σοκ θα αλλάξει πραγματικά το τοπίο.....
........Ο υπουργός επιτέθηκε εναντίον των πανεπιστημιακών που αντιδρούν σε αυτή την προοπτική, κάνοντας λόγο για «δυνάμεις της αδράνειας, που παρότι μειοψηφούν συνεχίζουν να κρατούν καθηλωμένη την ελληνική εκπαίδευση σε ιδεοληψίες του παρελθόντος» και για «ακραίες μειοψηφίες και βολεμένα κατεστημένα που φοβούνται μήπως και αποκαλυφθεί η επιστημονική τους γύμνια». ..........
----------------------------------------
Κριμα το παλικαρι.
Βεβαια ολοι ξερουν οτι το ΠΑΣΟΚ κατεστρεψε τα Πανεπιστημια τη δεκαετια του 80.
Απο τοτε αυτο που στην Ελλαδα αποκαλουμε Πανεπιστημιο ελεγχεται απο τις δυναμεις της αριστερας που αντιδρουν σε καθε αλλαγη και μεταρυθμιση.
Το τι γινεται μεσα εκει ειναι ανευ προηγουμενου.
Οι καταδικες στο Παντειο (ισοβια) ειναι η κορυφη του παγοβουνου.
Βεβαια οποιος υπουργος αγγιξε την Παιδεια ειχε το τελος της Γιαννακου.
Δεν βγηκε καν βουλευτης.
Ο ΣΥΝ σε λιγο θα κανει καταληψεις και στα νηπιαγωγεια.
Με αυτη την εννοια οτι ο Στυλιανιδης ειπε , σιγα και διακριτικα , την αληθεια (οχι ολη) ειναι σαν να υπεγραψε τη θανατικη του καταδικη.
Εκτος και αν το ειπε σα στυλ λεμε και καμμια βλακεια να περασει η ωρα.
Αν επιμεινει και αν θελησει να κανει αλλαγες τον κλαιμε απο τωρα.
Κριμα το παλικαρι.....

Σχόλια