ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Με ένα έξυπνο και αβανταδόρικο θέμα, που προς στιγμή όντως θορύβησε εκκλησιαστικούς κύκλους και στην Αθήνα και πρωτοσέλδιο τίτλο "11 παιδεραστές στην Αρχιεπισκοπή" και με υπέρτιτλο "Μεγάλο σκάνδαλο συγκλονίζει την Αμερική και τρομάζει την Αθήνα" κυκλοφορεί η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΈΜΑ στο τρέχον κυριακάτικο φύλλο.
Και βεβαίως η είδηση δεν είναι τα όσα αναφέρονται για τα περί σεξουαλικών σκανδάλων, αφού από το 2005 με σειρά άρθρων μας, έχουμε γράψει και αποκαλύψει επανειλημένα στον ελληνικό Τύπο και εδικά για το συγκεκριμένο θέμα στις εφημερίδες "ΤΟ ΠΑΡΟΝ", "ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ" με αποκαλυπτικά στοιχεία και ντοκούμενα καθώς και στο Greek American News Agency για τα πολλαπλά σεξουαλικά σκάνδαλα και τις οικονομικές παρενέργειες τους που συγκλόνιζαν -και εξακολουθούν να ταλανίζουν -την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής κατά την ποιμαντορική θητεία του Αρχιεπισκόπου Δημητρίου, αλλά οι σκοπιμότητες και οι διαδικασίες που υποκρύπτουν αυτές οι αποκαλύψεις.
Αποκαλύψεις που είχαμε προβλέψει και το επόμενο διάστημα θα ενταθούν όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ήδη δρομολογούν -εδικά αυτή την περίοδο- τις διαδικασίες για την απομάκρυνση και (ομαλή ή όχι θα δείξει) διαδοχή του κ. Δημητρίου.
Αυτή είναι η είδηση και όλα όσα υποκρύπτονται πίσω από το συγκεκριμένο, και μάλιστα πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας.
Ωστόσο η σημερινή "αποκάλυψη" θέτει και μια σειρά άλλα θέματα που σήμερα θίγουμε στο επίσης αποκαλυπτικό ρεπορτάζ μας.
Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε πολλά...
http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=2958&Itemid=83

ευχαριστουμε το παντα καλα πληροφορημενο http://www.greekamericannewsagency.comalexandros/ Stefanopoulos

Σχόλια