Η Public Issue επιμενει. Στην προθεση ψηφου η διαφορα παραμενει στις 6,5 μοναδες.


απο σκαι
Σταθερή στις 6,5 μονάδες, όπως και τον Μάρτιο, παραμένει η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την "Καθημερινή". Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 37% έναντι 30,5% του ΠΑΣΟΚ, ενώ τον προηγούμενο μήνα τα ποσοστά τους ήταν 37,5% και 31% αντίστοιχα. Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί τη δύναμή του με ποσοστό 18% , έναντι 7% του ΚΚΕ και 4,5% του ΛΑΟΣ . Με αυτά τα ποσοστά κανένα κόμμα δεν κερδίζει αυτοδυναμία αφού η κατανομή των εδρών δείχνει ότι η ΝΔ έχει 139, 82 το ΠΑΣΟΚ, 48 ο ΣΥΡΙΖΑ, 19 το ΚΚΕ και 12 έδρες ο ΛΑΟΣ.
Ωστόσο, ενώ το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να διατηρεί τη δύναμή του σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα η δημοσκόπηση δείχνει ότι η αντιπολιτευτική τακτική του συνεχίζει να έχει τα ίδια προβλήματα. Στο ερώτημα ποιο κόμμα κάνει καλύτερη αντιπολίτευση πρώτος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 37% ακολουθεί ο ΛΑΟΣ με 13% το ΚΚΕ με 12%, ενώ το ΠΑΣΟΚ έρχεται τέταρτο με ποσοστό 11%
Στην ερώτηση ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός ποσοστό 39% απαντά ο Κώστας Καραμανλής 16% απαντά ο Γιώργος Παπανδρέου, 13% συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας, 5% ο Γιώργος Καρατζαφέρης και 4% η Αλέκα Παπαρήγα .
-----------------------
Να πουμε οτι η public issue κανει αναγωγη των ποσοστων και μετραει πραγματικα ποσοστα καλπης και οτι εχει ιστορικο επιτυχων προβλεψεων κοντρα σε ολες τις αλλες εταιριες που απλα καταγραφουν απαντησεις χωρις να τολμανε την περιφημη αναγωγη.

Σχόλια