Το οργανωμενο εγκλημα στην Ελλαδα ελεγχει (και) την νυχτερινη διασκεδαση..

απο καθημερινη
Bαρυποινίτες, έγκλειστοι των φυλακών, ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, λαϊκές αοιδοί, μπράβοι, πληρωμένοι δολοφόνοι και αστυνομικοί συναποτελούν τους πρωταγωνιστές του πολέμου αλληλοεξόντωσης που, όπως και τα τελευταία γεγονότα επιβεβαιώνουν, μαίνεται με αμείωτη ένταση στο χώρο της νύχτας. Οι πρόσφατες εν ψυχρώ δολοφονίες, κάποιες απ’ αυτές μέρα μεσημέρι σε κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου και oι αλλεπάλληλες εκρήξεις βομβών με τελευταία αυτή στην Ελευσίνα που προκάλεσε ζημίες σε 30 (!) κτίρια είναι το θέατρο αναζωπύρωσης της πιο αιματοβαμμένης βεντέτας της Αθήνας.
Κεντρικοί πρωταγωνιστές της θεωρούνται τα μέλη τριών συμμοριών, η δράση των οποίων συντονίζεται μέσα από φυλακές και νυχτερινά κέντρα της λεωφόρου Συγγρού. Η σχέση των δύο δεν είναι τόσο μακρινή καθώς, όπως τα γεγονότα αποδεικνύουν, τα όρια της νομιμότητας στη βιομηχανία της νύχτας είναι αρκετά δυσδιάκριτα... Τρεις εκρήξεις βομβών και δύο εν ψυχρώ δολοφονίες είναι ο απολογισμός της βεντέτας από τις αρχές Μαρτίου μέχρι σήμερα, ενώ 7 άτομα, όλοι τους «στρατιώτες του πολέμου» δολοφονήθηκαν στη διάρκεια του 2007. Τα νήματα του πολέμου φαίνεται να κινούν δύο έγκλειστοι στις φυλακές (Μαλανδρίνου και Τρικάλων αντίστοιχα) «αρχινονοί», που θεωρούνται μεταξύ τους θανάσιμοι εχθροί και έχουν τις ρίζες τους στην περιοχή του Χαϊδαρίου και του Πειραιά. Ενεργό ρόλο πιθανολογείται ότι διεκδικεί ένα ακόμα άτομο, ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στη λεωφόρο Συγγρού και καφετέριας στην περιοχή του Γαλατσίου.
Η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθεί τη δίχως προηγούμενο αιματοχυσία εναποθέτοντας, μέχρι νεοτέρας τουλάχιστον, την τιμωρία των κακοποιών στη διαδικασία της αυτοκάθαρσης. Δεν είναι λίγοι οι αστυνομικοί που σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις επισημαίνουν τον κίνδυνο η εμπλοκή της ΕΛ.ΑΣ πιθανόν να είχε τα αντίθετα από τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα διευρύνοντας τον κύκλο της βίας στον χώρο της νύχτας
-----------
Υπαρχουν πολλες αποψεις για τον τροπο που πρεπει να δρα η αστυνομια απεναντι στο οργανωμενο εγκλημα.
Μια απο αυτες ειναι ερχομαστε σε συννενοηση μαζι τους και κραταμε μαζι τη νυχτα υπο ελεγχο...
Πολλοι λενε οτι στον Πειραια πχ αυτο μπορει και να γινεται...
Κανεις βεβαια δεν μπορει να ξερει ποια ακριβως ειναι η αληθεια σε αυτα τα πραματα..

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Κατι σαν τα Μαυρα Μεσανυχτα δηλαδη....