Η Σου Λι καθαριζει για την αρση βαρων. Σου Λι εισαι σπιτι; Γιατι σε παιρνω και μιλαααειιι


«Λυπούμαι πολύ για την παραγγελία που κανόνισε μια καινούργια συνάδελφός μου. Μπερδεύτηκε με την παραγγελία σας που κάνατε στις αρχές Φεβρουαρίου και έκανε ένα τρομερό λάθος. Επρεπε να βάλει στην παραγγελία σας καθαρή L-tyrosine και αντίθετα σας έστειλε ένα μείγμα L-tyrosine με κάτι άλλο μαζί, το οποίο χρησιμοποιείται μόνο για ερευνητικούς σκοπούς. Ζητάμε συγνώμη για αυτή την κατάσταση. Θα ανακαλέσω τα προϊόντα και θα σας ξαναστείλω την L-tyrosine. Μόλις την αποστείλω, θα σας στείλω και τα στοιχεία της μεταφοράς.
Με εκτίμηση, Σου Λι».
------------
Ειναι προφανες οτι η Σου Λι και κυριως αυτη η καινουργια της συναδελφος αντι να εχει το νου της στην παραγγελια τον εχει αλλου.
Ακουγεται οτι την ωρα που εβαζε στο κουτακι τα υλικα για να τα στειλει στην Ελλαδα ειχε ερθει ο προισταμενος της με τον οποιο διατηρει τρυφερη σχεση (παρανομη) προκειμενου να ανεβει στην ιεραρχια της εταιρειας.
Πεσμενη οπως ηταν κατω απο το γραφειο μπερδεψε τα μπουκαλακια και ετσι μπηκε το επιμαχο υλικο στην ελληνικη παραγγελια.
Οταν τελειωσε τη δουλια της το εδωσε οπως ηταν στην Σου Λι η οποια και αυτη εκανε τα αντιστοιχα με τον δικο της προισταμενο.
Τα δυο κοριτσια μετα το λαθος τους ειναι πολυ στενοχωρημενα και δηλωσαν οτι ποτε αλλη φορα οταν βαζουν τα μπουκαλακια στην παραγγελια δεν θα κανουν ταυτοχρονα και το αλλο.
Οι πληροφοριες αυτες ακουγονται αλλα βεβαια δεν επιβεβαιωνονται.
Παντως και οι δυο ειναι ομορφες κοπελες...
ΥΓ το κειμενο που βλεπετε πιο πανω και υπογραφει η Σου Λι δεν ειναι πλακα. Ειναι σοβαρο και ειναι η απαντηση που παρουσιασε ο δικηγορος των αρσιβαριστων.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχω νεα!!!! Εμαθα το ονομα της καινουριας συναδελφου της Σου Λι.
Και το ονομα αυτης ειναι: Ντο Πινγκ!!