Μαζευτηκε τωρα ο Φριντ.Μη βαρατε ξερουμε οτι η Αθηνα εχει υποστηρικτες εδω.Ασε ρε Φριντ...


Η Ουάσινγκτον δεν υποτίμησε την ένταση των αισθημάτων της Ελλάδας για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, δήλωσε ο βοηθός υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ντάνιελ Φριντ, κατά τη διάρκεια ακρόασης στην Υποεπιτροπή Ευρώπης της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Κογκρέσου, με θέμα τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.
Οι ΗΠΑ -σημείωσε ο κ. Φριντ- είχαν υπόψη τους τις ευαισθησίες των λαών της περιοχής σε θέματα ταυτότητας, εκφράζοντας πάντως, για ακόμη μία φορά την απογοήτευση της αμερικανικής κυβέρνησης για τη μη πρόσκληση της «Μακεδονίας» -όπως αποκάλεσε τη γειτονική μας χώρα- να ενταχθεί στη Συμμαχία.
Σε διευκρινιστική ερώτηση βουλευτή, σχετικά με την εκδοχή της ονομασίας και αν πρόκειται για τον όρο «Νέα Μακεδονία» (New Macedonia), ο κ. Φριντ περιορίστηκε να δηλώσει ότι η τελευταία πρόταση του κ. Νίμιτς έγινε αποδεκτή από τη «Μακεδονία» (όπως παγίως αναφερόταν στην ΠΓΔΜ), αλλά απορρίφθηκε από την Ελλάδα. Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής Ρ. Γουέξλερ, παρατηρώντας ότι στο πάνελ υπάρχει σθεναρή υποστήριξη στις θέσεις της Αθήνας.
------------------------------------
Ασε ρε Φριντ πες καθαρα οτι τα εκανες μανταρα.
Τωρα καταλαβες τις ευαισθησιες των λαων της περιοχης.
Και παλι τα λες στρογγυλα επειδη οπως λεει και ο προεδρος της επιτροπης στο πανελ υπαρχει σθεναρη υποστηριξη στις θεσεις της Αθηνας.
Αν ηταν στο χερι σου τα σκοπια θα λεγονταν ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Σχόλια