ΝΔ καλει κεντροαριστερα στελεχη. Ελατε μαζι μας εμεις ειμαστε το κεντρο δεν ειμαστε δεξια...

απο ελευθερο τυπο
Στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, πέρυσι το καλοκαίρι, σχεδόν κανείς δεν έδωσε τη δέουσα σημασία σε μια οργανωτική αλλαγή, σύμφωνα με την οποία στις Νομαρχιακές Επιτροπές της Ν.Δ. θα μπορούσαν να συμμετάσχουν και άλλοι φορείς ή πολίτες, ασχέτως εάν είχαν την κομματική ιδιότητα. Αυτή ήταν η αρχή της διεύρυνσης, με στόχο κυρίως την επαφή κι ακολούθως την προσέλκυση στελεχών στην περιφέρεια.
«Κοιμίζοντας» τους πολιτικούς της αντιπάλους η Νέα Δημοκρατία εκτελεί κατά γράμμα τις «άνωθεν εντολές», πριν καν από τις εκλογές του περσινού Σεπτεμβρίου.
Η μετατόπιση της Ν.Δ. προς το κέντρο, με παράλληλη έμφαση στο «νέο πατριωτισμό», αποτελεί την ιδεολογική αναγκαία προσέγγιση.
Γι’ αυτό ακριβώς και -σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες- το κυβερνών κόμμα δεν πρόκειται να δώσει το κομματικό χρίσμα στις επόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης, παρά μόνο στους υποψήφιους νομάρχες και στους υποψήφιους δημάρχους των πρωτευουσών των νομών.
Ταυτοχρόνως, η Ρηγίλλης «ψαρεύει» σε όλη τη χώρα τους δικούς της «Τσίπρες», μέσω των εκλογών των Τοπικών Συμβουλίων Νέων.
Αποφασίστηκε ακόμη η επιχείρηση «γαλάζιο Διαδίκτυο», με ειδικό στόχο τα blogs…
-----------------------------
Αληθεια ειναι ολα οσα λεει το αρθρο.
Η ΝΔ θελει να βγαλει απο πανω της τη ρετσινια του δεξιου κομματος.
Θεωρουν οτι το να εχουν τη ταμπελα του δεξιου ενω πχ το πασοκ να περνιεται για αριστερο κομμα ειναι εως και ανεκδοτο...

Σχόλια

Ο χρήστης ΠΡΕΖΑ TV είπε…
Στο κεντρο η Νεα Δημοπρασια;;;Ας γελασω!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί μήπως δεν είναι κεντρώοι ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ, ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ο ΚΑΜΕΝΟΣ, ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ, η ΠΕΤΡΑΛΙΑ, η ΜΠΕΝΑΚΗ, ο ΔΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ; κ.α. Τι είναι δηλαδή;
ftani-pia.blogspot.com