Ο ΔΟΛ προβαλλει τις διαφωνιες των συνιστωσων του ΣΥΡΙΖΑ. Αρχισαν τα τσαμικα...(η αλλιως ερασιτεχνες και επαγγελματιες)


Διαφωνίες για την ευρωπαϊκή πολιτική του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και έντονες επικρίσεις κατά της πλειοψηφίας του κόμματος, η οποία κατηγορήθηκε για «ιδιότυπο αυταρχισμό» διατυπώθηκαν από την Ανανεωτική Πτέρυγα του Συνασπισμού κατά την 2η Πανελλαδική Σύσκεψή της.
Το σημείο όμως που προκαλεί ήδη έντονες συζητήσεις εντός του ΣΥΝ είναι ότι η Ανανεωτική Πτέρυγα τάσσεται υπέρ μιας κοινής εξωτερικής πολιτικής και πολιτικής ασφάλειας της ΕΕ, έξω από το ΝΑΤΟ. Στην εισήγηση επισημαίνονται και οι διαφωνίες για το θέμα της ΕΕ εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μια σύγχρονη οικολογική οπτική και τονίζει ότι ισχυροποιούνται «εθνικιστικές φωνές».
Όσον αφορά το εσωτερικό του ΣΥΝ η εισήγηση επισημαίνει ότι «η κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος είναι αναντίστοιχη με τη δημόσια εικόνα του» και αυτό γιατί «βιώνουμε ένα καθεστώς ιδιότυπου αυταρχισμού» επειδή «η σημερινή πλειοψηφία (Αριστερό Ρεύμα ) στην καθημερινή διαχείριση του κόμματος λειτουργεί με αποκλειστικό κριτήριο τους εσωκομματικούς συσχετισμούς, προσπαθώντας να περιθωριοποιήσει τη μειοψηφία, χωρίς καμία προσπάθεια προωθητικών συνθέσεων».
---------------------------
Η ειδηση μπηκε στο in.gr .
Αρχισαν τα οργανα..
Απο εδω και περα θα βηχει μια συνιστωσα του ΣΥΡΙΖΑ και θα γινεται πρωτοσελιδο στα νεα και το βημα.
Α ρε Γιαννη ολοι για σενα δουλευουν.
Αλλα τι περιμενει κανεις?
Οι ερασιτεχνες της πολιτικης να τα βαλουν με τους σκληρους επαγγελματιες των ΜΜΕ?
Θα τους ξεσκισουν..
Χαλαρα...
Για να δουμε μεχρι τον Ιουνιο (που τελειωνουν οι δημοσκοπησεις ) που θα ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ?
Εκτος και αν σοβαρευτουν..
Προλαβαινουν...
Αν δεν σοβαρευτουν ας παρουν βαζελινη...
ΥΓ οτι ο ΔΟΛ (γεια σου ρε Γιαννη) παρακολουθει τις εργασιες της συσκεψης της ανανεωτικης πτερυγας του ΣΥΡΙΖΑ φερνει στους παροικουντες την Ιερουσαλημ ακρατητα ειλικρινη γελια...

Σχόλια