Και αλλη δημοσκοπηση επιβεβαιωνει την ταση...

απο βημα.
Η διαφορα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στις 3,5 μοναδες εναντι 4,6 τον Μαρτιο και ο ΣΥΝ 16% απο 17,5%.
Και η MRB στον Alpha επιβεβαιωνει την ταση που υπαρχει.
Θα ακολουθησουν και αλλες δημοσκοπησεις που θα λενε πανω κατω τα ιδια.
Μειωση της διαφορας και πτωση του ΣΥΝ.
Ενδιαφερον παρουσιαζει επισης η δημοφιλια των πολιτικων αρχηγων.
Προηγείται ο κ. Κ.Καραμανλής με 49,5% θετικές κρίσεις και 37,2% αρνητικές, ακολουθούν ο κ. Αλ. Τσίπρας με μικρή διαφορά, ήτοι 49,4% θετικές και 21,8% αρνητικές, ο κ. Αλ.Αλαβάνος με 37,4% θετικές και 38,7% αρνητικές, ο κ. Γ.Παπανδρέου με 34,5% θετικές και 47,6% αρνητικές, η κυρία Αλέκα Παπαρήγα με 24,7% θετικές και 51,7% αρνητικές και ο κ. Γ.Καρατζαφέρης με 22,5% θετικές και 55,4% αρνητικές.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αξιολόγηση της στάσης των χειρισμών του κ. Καραμανλή και της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στο θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ και της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Το 81,2% πιστεύει ότι η στάση του κ. Καραμανλή ήταν πολύ καλή και καλή ενώ το 17,6% όχι και τόσο καλή. Το 75,5% πιστεύει ότι η εικόνα της κυρίας Μπακογιάννη ήταν πολύ καλή ενώ το 20,4% όχι και τόσο καλή.
Στην αξιολόγηση, τέλος, της στάσης των πολιτικών αρχηγών στο ίδιο θέμα ποσοστό 81,2% κρίνει ότι ο κ. Καραμανλής τα πήγε καλά, 71,9% ότι ο κ. Παπανδρέου τα πήγε καλά, 51,2% πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας τα πήγε καλά, 44,2% κρίνει το ίδιο για τον κ. Αλαβάνο και 40,9% κρίνει ότι τα πήγε καλά ο κ. Καρατζαφέρης. Η στάση της κυρίας Παπαρήγα αξιολογείται, σύμφωνα με την έρευνα, 40,1% πολύ καλή και 45,5% όχι και τόσο καλή.
Οσο και αν τα νουμερα κουραζουν εχουν τη σημασια τους.
Ο Καραμανλης κυριαρχει σε ολους τους δεικτες ανεξαρτητως κομματος που ψηφιζει ο πολιτης ενω πολυ ενδιαφερον εχει το ποσοστο του Τσιπρα και Αλαβανου που επιβεβαιωνει οτι οντως στο σκοπιανο εγινε το δευτερο μεγαλο λαθος του ΣΥΝ.
Αν στον ΣΥΝ υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται κατι θα πρεπει να κανουν.
Υπαρχουν πραματα που μπορουν να γινουν.
Μη γκρινιαζουν μετα οτι τους την πεφτουν τα ΜΜΕ (που ειναι αληθεια ετσι κιαλλιως).

Σχόλια