Ο Νικολουτσοπουλος επιβεβαιωνει την υποκλοπη του DVD στο Πρωτο Θεμα


απο Κυριακατικη.
Ο Χρ. Νικολουτσόπουλος επαναλαμβάνει γενικά όσα έγραψε και στο υπόμνημά του: Οτι ουδέποτε είδε το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό, ότι η Εύη Τσέκου του πρότεινε να ζητήσει χρήματα από το Mega και ότι δεν γνώριζε τίποτα περί εκβιασμού του Χρ. Ζαχόπουλου.* Επιβεβαιώνει, ωστόσο, τον ισχυρισμό της ότι έγινε προβολή και υποκλοπή του DVD στο «Πρώτο Θέμα».
Υποστηρίζει ότι ο Θ. Αναστασιάδης έθεσε ως όρο να δει το υλικό, «ώστε να επιβεβαιώσει ότι είχε ερωτική σχέση με τον Χρ. Ζαχόπουλο, έναν τόσο ισχυρό άνδρα της επιλογής του πρωθυπουργού».
Σχετικά με τον τότε γραμματέα Ολυμπιακής Αξιοποίησης του ΥΠΠΟ και σήμερα επικεφαλής του πρώην ΣΔΟΕ, λέει:
«Οπως μου αφηγήθηκε η κ. Τσέκου, ο Σπ. Κλαδάς, αφού της έδειξε τη λίστα με τα 148 προεπιλεγμένα άτομα από την οποία απουσίαζε, της ομολόγησε, όπως ακριβώς το θυμάμαι:
"Τι να κάνω Εύη μου; Τελικά, φαίνεται δεν έχεις τόσο ισχυρό "κονέ". Επρεπε να σου αφαιρέσουμε δύο μονάδες από το άριστα στην προφορική συνέντευξη για να χωρέσουν άλλοι"».
* Το «υστερόγραφο» της απολογίας Νικολουτσόπουλου ίσως κρύβει μία λεπτομέρεια με ιδιαίτερη σημασία: Ο εργατολόγος καταθέτει ότι «την επόμενη ακριβώς ημέρα της απόπειρας αυτοκτονίας του Χρ. Ζαχόπουλου, οι Θ. Αναστασιάδης και Γ. Μακρυγιάννης μού ζήτησαν να μην μιλώ με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο...».
----------
Παρολα αυτα πολλοι εκτιμουν οτι ο κομιστης θα την γλιτωσει.
Μετα την πωληση του πρωτου θεματος εκλεισε και αυτο εκτιμουν (χωρις να εχουν στοιχεια ) αρκετοι.
Οσοι ολο αυτο τον καιρο που μιλουσαν για πανισχυρο Ζαχοπουλο πως εξηγουν οτι δεν μπορουσε να τη διορισει?
Μια φτιαχτη κατασκευασμενη αθλια υποθεση με υποπτη προελευση ηταν το ολο σκηνικο..
Οσο και να επιτρεπονται ολα στην πολιτικη αυτο παραηταν...

Σχόλια