Ο Ριζοσπαστης σταζει φαρμακι για το συνεδριο του ΠΑΣΟΚ.


Γραφει ο Ριζοσπαστης:
Είναι όλοι (μα όλοι!) εκεί...
Οι «Καθεστωτικοί» και οι «Φύρερ». Οι «Ντούτσε» και οι «άνθρωποι της διαπλοκής». Τα «όργανα των οικονομικών συμφερόντων» και οι «συνωμότες». Οι «ανίκανοι» και οι «βαρόνοι». Οι «κλέφτες και (τα) «λαμόγια». Τα «όργανα της Δεξιάς» και τα «όργανα του κατεστημένου». Οι «υποκριτές» και οι «εκπρόσωποι της οικογενειοκρατίας». Οι «σύντροφοι που πλούτισαν» και οι «υποκινούμενοι από κέντρα της μιντιοκρατίας». Οι «αποστάτες τύπου '65» και οι «συκοφάντες».
(σ.σ.: πρόκειται για ένα - μικρό - απάνθισμα των όσων ακούστηκαν στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής κούρσας μεταξύ Παπανδρέου και Βενιζέλου...).
Ω, ναι! Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ άρχισε! Κι είναι όλοι εκεί! Και στη μέση... ο Τσίπρας!
Κακιες....
Κακιες...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΧ Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ που δεν εχει αναγνωρισει το καλο που του εκανε το ΠΑΣΟΚ και δεν ελεγξε την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΠΟΤΕ, τις εφοπλιστικες εταιρειες του ΚΚΕ, τις εταιρειες εισαγωγων - εξαγωγων τους, και φυσικα τον ΓΕΡΜΑΝΟ τους. Η δε μοντιοκρατια, δεν εχουν το απολυτο τεκνο- συμβολο της, τη Λιανα Κανελλη, που τα΄χει κονομησει απο ολους τους μιντιαδες, που την πληρωναν πρωτα ως δημοσιογραφο, και τωρα την φιλοξενουν ως το απολυτο in ατομο για πολιτικο χαβαλε...Στου κρεμασμενου το σπιτι συντροφοι, δεν μιλανε για σχοινι!!!...