Γ. Πρετεντερης: Ο ΣΥΝ θελει εναν κοσμο που κανεις δεν θα δουλευει και ολοι θα τρωνε.....


Γραφει ο Γ. Πρετεντερης:
Πριν από εικοσιτόσα χρόνια ο Διονύσης Σαββόπουλος κορόιδευε τον «πονηρό πολιτευτή» τραγουδώντας: «... Θυμάσαι που ρητόρευες εκεί στην εξορία και διάβαζες και Ρίτσο και αρχαία τραγωδία...». Φαίνεται ότι οι καιροί δεν άλλαξαν πολύ. Χθες στη Βουλή απήγγειλε Ρίτσο ο Αλ. Αλαβάνος.
και συνεχιζει:
Κάπως έτσι ο Συνασπισμός μετατρέπεται στο κόμμα της ευκολίας. Των εύκολων διακηρύξεων και των ανέξοδων εξαγγελιών. Θέλει έναν κόσμο όπου κανένας δεν θα προσπαθεί και όλοι θα νέμονται. Μεταξύ μας: και εγώ! Το ζήτημα είναι πού θα βρούμε αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Και εκεί η ευκολία ζευγαρώνει με τον λαϊκισμό. Ο οποίος, ας μου επιτρέψει ο Αλαβάνος, δεν χωρίζεται σε αριστερό και δεξιό. Παράδειγμα; Δημοψήφισμα για τις ταυτότητες ήθελε ο Χριστόδουλος; Δημοψήφισμα για τα Σκόπια ζήτησε ο ΛΑΟΣ; Δημοψήφισμα για το Ασφαλιστικό ο Συνασπισμός!
Γιαννη μου το μαντηλι σου.
Ο εξυπνος λαικισμος του ΣΥΝ τρομαζει και τον Γιαννη Πρετεντερη.
Αλλα να λεμε για ολους τους λαικισμους Γιαννη μου.
Οχι μονο του ΣΥΝ.
ΥΓ. Μη χασετε σε προηγουμενο ποστ εναν δημοσιογραφο (Παντελης Καψης) να λεει αληθειες(?????)

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστος ο πρετεντερης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο μαλάκας που πετάει μπουκάλια στο γήπεδο, ΔΕΝ ΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ
Ο χρήστης ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ είπε…
Ο γραφιάς του Λαμπράκη σωστός?????Μην τρελαθούμε ,τίποτα δεν γράφει ο τύπος αν δεν είναι βασισμένο σε σχέδιο.Τιμή του ΣΥΝ που έχει απέναντι του τον Πρετεντέρη.
Ο χρήστης ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ είπε…
Πρεντετέρης,ΒΗΜΑ,MEGA,Λαμπράκης,Μπόμπολας...σχέσεις έτοιμοι για συμβόλαιο συμβίωσης....ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η δημοσιογραφία του Πρετεντέρη είναι ένα αμίμητο κράμα ημιμάθειας, σοβαροφάνειας και αλαζονείας. Τρανό παράδειγμα το παρόν άρθρο που ξεκινά με δύο λάθη: ο "Πολιτευτής" βρίσκεται σε δίσκο -τη "Ρεζέρβα"- που κυκλοφόρησε ακριβώς τριάντα και όχι "εικοσιτόσα" χρόνια πριν, και φυσικά στην εξορία "βαλάντωνε" και όχι "ρητόρευε". Καμαρώστε δημοσιογράφο που παραβαίνει έναν από τους χρυσούς κανόνες του επαγγέλματός του: Όταν παραθέτουμε λόγια άλλων σε εισαγωγικά είμαστε υποχρεωμένοι να τα καταγράφουμε αυτολεξεί. Πόσο αξιόπιστος λοιπόν είναι αυτός ο κύριος όταν δεν κάνει ούτε το αυτονόητο;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Excuse me boys αλλα βλεπω οτι και τα συνασπιστηρια δεν αντεχιυν την δημοσιογραφικη κριτικη και ειδικα του Πρετεντερη, που δεν εχει και παντα αδικο ειτε κρινει κυβερνηση, ειτε αξιωμαυικη αντιπολιτευση, ειτε ελασσονα. Αν θεωρει ο Συν οτι εχει αδικο ας κατεβασει κυβενητικη προταση και οχι διαγγελματα-σλογκαν για επαναστατικη γυμναστικη. Οσο για το οτι δεν βαζει σε εισαγωγικα τους στιχους του αοιδου, και μονο που αναφερει το ονομα του Νιονιου Σαβ ειναι αξιοπιστο γι¨ αυτους που ξερουν το τραγουδι που ουτε το παρεφρασε ουτε το διεστραβλωσε. Για να κανουμε κριτικη λογικης και οχι ημιμαθειας. Αλλωστε, ας χαλαρωσουμε, δεν γραφουμε διατριβη ωστε να ακολουθουμε τα μηχανιστικα της αναφορας βιβλιογραφιας και παραθεσης επιστημονικων πηγων. Αλλεως πως αυτα που ζηταμε ειναι γλιναφηματα και μονο. ΣΕΡΓΙΟΣ
Ο χρήστης ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ είπε…
Φίλε Σεργιε καταρχάς τα μέλη του ΣΥΝ δεν είναι συνασπιστήρια και δεύτερον για την ταμπακιέρα δεν μας είπες.Είναι ή δεν είναι ο Πρεντετερης μόνιμα εκροσωπών τις θέσεις των μεγαλοεκδοτών και του νεοφιλελευθερισμού.
Όσον αφορά τον Σαββόπουλο και την χρησιμοποίηση των στίχων του, εναι λοιπόν αν θέλει να τους χρησιμοποιεί ας το κάνει σωστά.Πληρώνεται αρκετά για να αγοράσει κάνα δίσκο να τους αντιγράψει!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φιλε Συριζα Γλυφαδας. Να σου μιλησω για την ταμπακερα. Φυσικα και εκπροσωπει τους μιντιαδες, τα μεγαλοσυμφεροντα, και τον νεοφιλελευθερισμο. Ποιος λεει το αντιθετο. Αλλωστε δεν το κρυβει και ο ιδιος οντας εργαζομενος σ' αυτους. Αλλα επειδη εργαζεται με το τραστ αυτο δε σημαινει οτι εχει παντα αδικο. Ο ΣΥΝ δεν πρεπει να εχει προβλημα μαζι του και με οτι εκπροσωπουν οι διαπλεκομενοι, γιατι ολοι μας βλεπουμε οτι και τον καλομεταχειριζονται και τον υπερπροβαλουν. Δεν τους αξιζει η αχαριστια σας. Δεν μπορει να σας λενε μονο τα καλα σας, διαφορετικα και πληκτικο θα ηταν, και δε θα ειχε και ενδιαφερον και suspense. Τι ειδους δημοκρατια ειναι αυτη που δεν δεχεται την κριτικη. Καναμε αμαν να ξεμπλεξουμε απο την δημοκρατια του σταλινισμου, ας μην την φερνουμε απο την πισω πορτα. Συνασπιστηρια τους λεμε χαιδευτικα και μη σου κακοφαινεται. Δεν υπαρχει συνειρμος με τα κολλητηρια, παιδια του καραγκιοζη, αν νομιζεις οτι αυτο υπαινισσομουν. Χαλαρωσε. Δεν ειναι τιποτα κακο.Μπορει και γω να ειμαι του Συν, αλλα θελω να γινεται κριτικη στο κομμα για να βελτιωνεται. Ο ΣΥΝ δεν πρεπει να γινει ΚΚΕ, που καταληξε να ειναι Κουκουβαθυμπλε...ΣΕΡΓΙΟΣ