Μεχρι ποτε θα γραφει στην εφημεριδα του Μπομπολα (πρωτο θεμα) ο Θεμος;


Η ελευθεροτυπια παντως λεει για καποιο καιρο.
Ετσι ακριβως το λεει.
Διαβαστε.
Και τώρα; Ο Τριανταφυλλόπουλος αποχωρεί οριστικά, ο Τ. Καραμήτσος (που ούτως ή άλλως «έτρεχε» την εφημερίδα) αναλαμβάνει και τυπικά τη διεύθυνση και ο Αναστασιάδης θα συνεχίσει για κάποιοι καιρό να γράφει -όλοι τους διατηρώντας και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις τους.
Επίσης, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δεσμεύτηκε να μην κυκλοφορήσει εφημερίδα για ένα έτος, πράγμα που τον βολεύει πολύ, γιατί οσονούπω θα κάνει την εμφάνισή του στο Διαδίκτυο το ηλεκτρονικό φύλλο zougla.gr Και του χρόνου τέτοια εποχή, που θα είναι προεκλογική περίοδος, θα εμφανισθεί έτοιμος για νέα εκδοτικά εγχειρήματα.
ΥΓ1: Το πακέτο των πανάκριβων blockbuster ταινιών που προσφέρει η εφημερίδα πάει ώς τον ερχόμενο Μάιο και ακολούθως θα χρειαστεί καινούρια επένδυση, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με την πληθώρα αγωγών που συνοδεύουν το «Πρώτο Θέμα».
ΥΓ2: Μπορεί οι πρώτοι χρηματοδότες της εφημερίδας να μην έγιναν ποτέ γνωστοί, όπως κι εκείνοι που κατά καιρούς την ενίσχυσαν.
Ο αγοραστής, τώρα, όμως, είναι γνωστός: Ο «Πήγασος» εκδίδει μεταξύ άλλων το «Εθνος», την «Ημερησία» και το «Goal». Συμμετέχει με 50% στην εκδοτική εταιρεία περιοδικών «Hachette Rizzoli» («Elle», «Max», «Λοιπόν» κ.ά.) και με 33% στην «Εκδοτική Βορείου Ελλάδος», που κυκλοφορεί τον «Αγγελιοφόρο». Κατέχει επίσης ποσοστό 24,89% στο «Mega», 50% στην εκτυπωτική εταιρεία «Ιρις», ελέγχει απόλυτα την εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών «Ανωση» και συμμετέχει με 21% στο πρακτορείο διανομής «Ευρώπη».

Σχόλια