Φοιτητρια μηνυσε ξενοδοχο για παρανομη βιντεοσκοπηση της.


Ένα πλήρες δίκτυο από κάμερες και μικρόφωνα παραμόνευαν τις εμφανίσιμες πελάτισσες σε «συγκεκριμένα» δωμάτια. Και αυτές εν αγνοία τους έπαιρναν μέρος στο βρόμικο παιχνίδι ικανοποιώντας τα βίτσια του «ματάκια» ξενοδόχου.
Πίσω από τη ρεκλάμα και τα διαφημιστικά έντυπα του ήσυχου και οικογενειακού κατά τα άλλα ξενοδοχείου στηνόταν μέρα νύχτα ένα ροζ πανηγύρι.
Η λειτουργία της κάμερας που είχε τοποθετηθεί για λόγους ασφαλείας στην είσοδο του αθηναϊκού ξενοδοχείου ήταν νόμιμη, όχι όμως και η επέκταση ενός πιο «έξυπνου» συστήματος παρακολούθησης στα δωμάτια. Το «μάτι» της κάμερας είχε γίνει το μάτι του 45άχρονου ξενοδόχου, που τρύπωνε μέσα στα δωμάτια και παρατηρούσε τις καμπύλες και τις σέξι «περιοχές» των ευκαιριακών «πρωταγωνιστριών». Περισσότερο από κάθε εποχή του χρόνου το καλοκαίρι η διεστραμμένη εκμετάλλευση της ελληνικής «φιλοξενίας» του ιδιοκτήτη χτυπούσε κόκκινο, γιατί τότε κατέφταναν κατά δεκάδες τα γκρουπ με τις σόλο τουρίστριες. Όμως, και τις «χαμηλές» σεζόν δεν έμενε τελείως παραπονεμένος, γιατί όλο και κάποιο εισαγόμενο γυναικείο μπαλέτο έκανε booking ή κάποια αντιπρόσωπος από την επαρχία βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι στην πρωτεύουσα.(απο το ego.gr)
Ωσπου μια φοιτητρια τον καταλαβε τα πηρε στο κρανιο και τον μηνυσε.
Πολυς κοσμος την εχει πατησει απο βιντεοσκοπηση σε ξενοδοχεια.
Ειδικα οσοι εχουν παρανομες εξωσυζυγικες σχεσεις ειναι και ευαλωτοι σε εκβιασμους εκτος απο τα υπολοιπα.
Χρειαζεται προσοχη.

Σχόλια