Σκοπια εισαι σπιτι; Γιατι σε παιρνω και μιλαααειιιι...


Τι εγινε ρε παιδια?
Που πηγε το υφος σας ρε σκοπιανοι γιαπηδες?
Χαιρετισματα απο αλβανια.
Δηλαδη απο USA.
Δηλαδη απο Ελλαδα.
Ειστε μικροι ακομα ρε σκοπιανοι.
Σιγα σιγα θα μαθετε και σεις τα κολπα.
Μαθημα 1ο:
Στην περιoχη (οπως σας το ειχαμε πει) τα κουμαντα τα εχει η Ελλαδα.
capici?

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΗΧΗ ΚΑΙ ΑΣΟΒΑΡΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ" ΟΠΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙΤΑΙ..!!! ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΤΕ Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΚΥΡΙΟΙ.
Ο χρήστης wolf είπε…
προσωπικα πιστευω οτι η Ελλαδα εξηγησε σε αμερικανους και αλβανους οτι αν δεν συμβιβαστουν τα σκοπια δεν θα εμπαινε ουτε η αλβανια στο νατο.αν διαβαζεις αυτο το μπλογκ ειναι γραμμενα ετσι ακριβως εδω και πολλες μερες.η ιστορια με το βετο για αλβανια δεν προβληθηκε στην Ελλαδα αλλα ετσι εγινε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Wolf και παλι δεν εστιαζουμε στο κρισιμο θεμα. Οσα βετο και αν βαλουμε, εφοσον υπαρχει ειλημμενη αποφαση των Αμερικανων να βαλουν ποδι στη Βαλκανικη, πραγμα που εκαναν με το Κοσσοβο αρχικα και θα προχωρησουν και προς Τετοβο και πιθανοτατα θα εντεινουν την πιεση προς εμας μεσω του θεματος των Τσαμηδων για να κατεβουν μεχρι το Αγρινιο για να δημιουργησουν την Μεγαλη Αλβανια - δεν μπορουμε να εφησυχαζουμε και να χαβαλεδιαζουμε οτι ολα πανε καλα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ και πρεπει να ειμαστε σοβαροι και με τις αναλυσεις μας και να μην παραπληροφορουμε τον κοσμο και να τον αφηνουμε αποχαυνωμενο. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΝΕΥΡΩΜΕΝΟΙ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΣΕΙΣ.