Το Πρωτο Θεμα αυριο περιποιειται τον Νικο Χατζηνικολαου.

http://kourdistoportocali.blogspot.com/
απο το δημοφιλεστατο κουρδιστο πορτοκαλι αντιγραφουμε:






Φωτογραφίες απο την βίλα των 700 τμ, του Νίκου Χατζηνικολάου στη Πολιτεία, δημοσιεύει αύριο το "Πρώτο Θέμα". Στο ρεπορτάζ υπάρχουν ακόμη και οι κατόψεις του υπογείου και του ισογείου με τις δύο πισίνες και το ασανσέρ που ανεβάζει τη Porsche, δίπλα σε κάποιο απο τα καθιστικά του σπιτιού. "Η προσοψή της θυμίζει περισσότερο πολυκατοικία..." σημειώνει η εφημερίδα αναφερόμενη στις αισθητικές επιλογές του τηλεστάρ."Εντυπωσιακή αλλά κακόγουστη..."Οσο για το περίφημο τελεφερίκ το ρεπορτάζ αναφέρει: "Στην διαδρομή απο την κάτω είσοδο του σπιτιού μέχρι την κεντρική πόρτα και το πάνω μέρος του οικοπέδου έχει εγκατασταθεί ένα υπερσύγχρονο τελεφερίκ που αναλαμβάνει να μεταφέρει τον κ. Χατζηνικολάου, τη σύζυγό του και τους καλεσμένους του σε όποιο σημείο θέλουν, χωρίς τη βάσανο του περπατήματος στην ανηφόρα και την κατηφόρα.
Ανάλογα συστήματα διαθέτουν μόνο τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία..."Εκεί που ο Χατζηνικολάου έχει την τιμητική του, είναι η στήλη του Θέμου (media club για phd) .
Γράφει λοιπόν για τον άνκορμαν: " Tελικά ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται. Για πόσο όμως; Το λιγούρι απο την Εκάλη που νομίζει οτι κάνει real δημοσιογραφία, τριγυρίζει σαν τον ζήτουλα σε διάφορους έχοντες και κατέχοντες ζητώντας σπόνσορα για τις εκπομπές του. Προσωπικά ο ίδιος σαν πλασιέ. Να μας κάνει τη χάρη λοιπόν αυτός που έχει διατελέσει super γιουσουφάκι όλων των αφεντικών, όλων των εποχών και που τώρα έχει καταλήξει να διαφημίζει απο τα FM πόσα airbags έχει το τάδε αμάξι για να συντηρεί τη βίλα του, να μας πει ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ να τον νοικιάσουμε: σαν real βίζιτα. Nα του κόψουμε κι ένα μεροκάματο, να μας λιβανίζει κι εμας, να διασκεδάζουμε με τα καμώματά του, όπως χαχανίζει όλο το "Ekali Club", όταν εμφανίζεται να το παίζει "χαι σοάιτι". Και νάξερε πως να κόβει το πούρο, τρομάρα του..."
Ο Θεμος εχει εμμονες ...(δικο μου σχολιο)
Τωρα που εχει και προστασια απο τις μεγαλες δυναμεις δεν κρατιεται με τιποτα

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε λίγο τον περιμένει η μπουζού (αναφέρομαι στον Θέμο)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!!!...ΤΟ ΑΡΧΙΓΙΟΥΣΟΥΦΙ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΤΟΥ!!!...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ο Νικολάκης δεν πάει πίσω στις διαπλοκο-επιδόσεις!
Δεν έχει αφήσει κανάλι για κανάλι που να μην το έχει κάνει άνω κάτω...
Εκεί στο Politia Club που παίζει τένις με τον Αλογοσκούφη όλο και ασκείται στην "αδέσμευτη" δημοσιογραφία...
Και το χρήμα ..ουρά!...