Επεσε η κυβερνηση των σκοπιανων. Την εριξαν οι αλβανοι.

Απεσυραν οι αλβανοι την στηριξη τους και εριξαν την κυβερνηση.
Αναμενονται ραγδαιες εξελιξεις.
Η Ελλαδα θα επιμεινει στο βετο εννοειται.
Οπως εχει ξεκαθαρισει ο Καραμανλης τα σκοπια η θα συμβιβαστουν η θα διαλυθουν.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΛΕΩ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ. ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.
Ο χρήστης wolf είπε…
μακροπροθεσμα ναι συμφωνουμε, μουσουλμανικο τοξο ναι συμφωνουμε ειναι απο τους πιο μεγαλους εφιαλτες της χωρας. αλλα σημερα εχουμε το πανω χερι, αρα σημερα πρεπει να τους προλαβουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
WOLF σωστα λες για το πανω χερι που ενδεχομενα να το εχουμε εμεις, αλλα κατι τα σουρτα φερτα της κ. ΥΠΕΞ με τα αμερικανακια, κατι οι συζητησεις του πρωθυπουργου με τον ομολογο του γυφτοσκοπιανο δεν προοιωνιζουν πολλα θετικα πραγματα. Η κλασικη ελληνικη διγλωσσια. Οτι και καλα φωναζουμε μεχρι να μας δωσουν γραμμη να το βουλωσουμε. Ηταν τεχνιεντως τεχνητη η κριση. Αποδειξη οτι εγινε καθ΄υποδειξη της αμερικανικης πρεσβειας για να κανουν πιο επιβεβλημενη την εισδοχη του μορφωματος στην παλαι ποτε συμμαχια και νυν συμμορια. Ειμαστε παλιες ...ες στο κουρμπετι για να μας ξεγελουν με αμερικανιες. Θα δεις την εξελιξη των πραγματων απο δω και περα.