Σε αυτοκτονικο ιδεασμο οι σκοπιανοι. Ηρεμη η Ελλαδα επιμενει. Ανω Μακεδονια η θα διαλυθειτε..


Πίσω από τα χαμόγελα Καραμανλή και Ντόρας στη σύνοδο των Βρυξελλών οι αμερικανικές πιέσεις ήταν ασφυκτικές, ώστε η άρση του αδιεξόδου της ονομασίας των Σκοπίων να οδηγήσει στην ένταξή τους στο ΝΑΤΟ .
Αυτο ειναι το σχολιο στα νεα για τα παγωμενα χαμογελα Καραμανλη - Ντορας που βλεπετε.
Εν τω μεταξυ ο Θατσι (ηγετης των αλβανων που χθες εριξε τη σκοπιανη κυβερνηση) ειπε οτι σε αυτη την κινηση τον εσπρωξαν οι πρεσβεις του ΝΑΤΟ της ΕΕ και των βεβαια των ΗΠΑ. Και μονο αυτη η δηλωση (αυτα ειναι πραματα που δεν λεγονται δημοσια) δεειχνει τον ερασιτεχνισμο αλλα και τον πανικο αυτων που διοικουν σημερα τα σκοπια.
Η Ελλαδα βεβαια επιμενει στους αμερικανους (διοτι με αυτους μιλαει και οχι με τους μαθητευομενους πολιτικους των σκοπιων) οτι δεν θα κανει πισω.
Στις αιτιασεις των αμερικανων οτι δεν συμφερει την Ελλαδα η διαλυση των σκοπιων και αρα η ενδυναμωση του αλβανικου στοιχειου στα βορεια συνορα μας η Ελλαδα απανταει οτι δεν μπορει να κανει πισω και προτιμαει το σεναριο μιας μεγαλης αλβανιας και Βουλγαριας (που μακροχρονια ετσι κιαλλιως θα απειλησουν τη χωρα) απο μια εξευτελιστικη υποχωρηση απεναντι στους ξυπολητους σκοπιανους.
Και ετσι θα γινει.
Αν δεν συμβιβαστουν τα σκοπια θα διαλυθουν .
Για τα υπολοιπα θα δουμε μετα...

Σχόλια