Προβοκατορικο πρωτοσελιδο απο το βημα σημερα.


Με κεντρικο αρθρο που μιλαει για σχεδιο Σαρκοζι απο την ΝΔ και φωτογραφια του Βενιζελου ακριβως απο κατω ξεδιπλωνει το βημα τον τροπο που θα ροκανισει τον Γιωργο τους επομενους μηνες.
Θελοντας να εκθεσει τον Γιωργο που θελει να εμφανιζεται συναινετικος και να κανει ανοιγματα προβαλλει οτι στην ΝΔ υπαρχει μια αποψη για προσαιτερισμο στελεχων ΠΑΣΟΚ που ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι δεν παιζει καθολου σαν σεναριο.
Αντιθετα ο Βενιζελος που πηρε χθες τη θεση του οχι σε συνεργασιες δειχνει σαν λυση απεναντι σε ενα Γιωργο που ειναι ετοιμος να προδωσει δηθεν το καθαρο ΠΑΣΟΚ.
Οπως ειχαμε πει μπορει οι βενιζελικοι να κανουν την παπια αυτο τον καιρο και να μη προκαλουν αλλα οι φιλοι τους στα ΜΜΕ εχουν αναλαβει τον ρολο να ακθεσουν τον Γιωργο στα ματια των πασοκων και να τους στρεψουν εναντιον του.
Η φωτογραφια που επελεξαν απο το βημα τα λεει ολα.
Απευθυνεται στο υποσυνειδητο των πασοκων για να συνηθισουν να βλεπουν τον Βενιζελο και απο κατω το ολον ΠΑΣΟΚ.
Εξαλλου ο Πρετεντερης δεν κρυβει τις αποψεις του και δειχνει να το εχει παρει και προσωπικα.
Παντως πλεον ειναι ολοι πολυ προσεκτικοι δεν προκαλουν και δουλευουν πολυ πιο οργανωμενα και με προοπτικη μετα τις ευρωεκλογες.
Σιγα σιγα θεωρουν οτι θα φερουν τα πραματα εκει που θελουν και που απετυχαν την πρωτη φορα.
Θα δουμε τι θα γινει με τους συσχετισμους μεσα στο συνεδριο παντως. Πολλα θα κριθουν απο τις ψηφοφοριες που θα ακολουθησουν.

Σχόλια