Τα στελεχη της Αγροτικης τραπεζας και τα γυρισματα του καιρου. (ο λογος στους αναγνωστες)


Αθήνα

Ποινές φυλάκισης ενός έως και τριών ετών επέβαλε το ΤριμελέςΠλημμελειοδικείο στον Πέτρο Λάμπρου, πρώην διοικητή και σε οκτώ πρώηνστελέχη της Αγροτικής Τράπεζας Ελλάδος για πράξεις απιστίας, σχετικά με τηχορήγηση δανείου σε όμιλο επιχειρήσεων πριν περίπου έξι χρόνια.
Το δικαστήριο απάλλαξε πλήρως των κατηγοριών δύο πρώην διευθυντές τηςΑγροτικής Τράπεζας, ενώ για πράξεις για τις οποίες κρίθηκαν ένοχοι επέβαλεποινές φυλάκισης τριών ετών στον πρώην διοικητή και σε έναν πρώην διευθυντή,δύο ετών σε έξι πρώην διοικητές και υποδιοικητές και ενός έτους σε ένανπρώην διευθυντή.
Η Δικαιοσύνη είχε ασχοληθεί με την υπόθεση μετά από στοιχεία που προσκόμισεστον εισαγγελέα με την ανάληψη των καθηκόντων του, ο νυν διοικητής τηςΑγροτικής Τράπεζας Δημήτρης Μηλιάκος.
Οι κατηγορίες σε βάρος των πρώην στελεχών της ΑΤΕ αφορούν τη χορήγηση πρινέξι χρόνια δανείου σε μεγάλο όμιλο επιχειρήσεων, η εξόφληση του οποίουσύμφωνα με τη δικογραφία καθίστατο επισφαλής λόγω της δυσχερούς οικονομικήςκατάστασης του δανειολήπτη.
Στη δικογραφία αναφέρεται ότι οι απαιτήσεις της τράπεζας έναντι του ομίλουανέρχονται σε ποσό 190 εκατ. ευρώ.
Η έφεση των κατηγορουμένων έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Καλά ο κουμπάρος του Καραμανλή ,Μηλιάκος θα μπορεί τώρα να κοιμάται ήσυχος?
Έχει ο καιρός γυρίσματα.
bilakos

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τους κουμπαρους για ομολογα και Αγαπιο η ανεξαρτητη δεξια δικαιοσυνη τι εχει να μας πει ακομα ερευνα και θα ερευνα μεχρι κουκουλοματος,δικαιοσυνη δεν υπαρχει ειμαι απογοητευμενος δεν περομενω τιποτα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΑΣ... ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣ.... ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΓΑΠΙΟΣ, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ Χ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ "ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ"...
ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΣΤΕ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες και το όνομα του κύριου μετόχου του μεγάλου ομίλου επιχειρήσεων. Μεσιέ Αλαμανής.