Αντιδρουν τα προνομιουχα ρετιρε οχι οι βιομηχανικοι εργατες ουτε η γενια των 700ευρω.




Ειναι χαρακτηριστικο οτι στο ασφαλιστικο αντιδρουν οι προνομιουχοι του συστηματος.
Αν η κυβερνηση εβγαζε στον αερα τι μισθους παιρνουν, ποσο δουλευουν και τι συνταξεις αλλα και αλλες παροχες εχουν αυτοι που κατεβαζουν τους διακοπτες ο κοσμος θα εμενε εκπληκτος.
Διοτι οταν η μεγαλη πλειοψηφια στεναζει με τις συνταξεις πεινας δεν μπορει να σταθει διπλα σε αυτους που παραλυουν τη χωρα για να μην ειναι μαζι τους στο ΙΚΑ.
Διοτι με δυο λογια αυτο λεει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Λεει στους απλους συνταξιουχους οτι εμεις απεργουμε γιατι δεν θελουμε να καταντησουμε σαν εσας τους υπολοιπους συνταξιουχους. Στηριξτε μας για να μην σας μοιασουμε.
Η Παπαρηγα το ειπε αγανακτισμενη και αυτη με το θρασος τους αλλο αν μετα τα μαζεψε εν ονοματι της αλληλεγγυης των εργαζομενων. Αλλα ποιας αλληλεγγυης κυρια Παπαρηγα? Ο μισθωτος των 700 ευρω η ο ακομα χειροτερα η μεγαλη μαζα των χαμηλοσυνταξιουχων (500 και 600 ευρω η μεγαλη μαζα) τι κοινο εχει με τα κοινωνικα ρετιρε που με μεγαλη χαλαροτητα κατεβαζουν τους διακοπτες ταλαιπορωντας ολον αυτο τον κοσμο με μονο αιτημα να μην τους μοιασει να μην καταντησσει σαν αυτους.
Εχουν καλομαθει ολα αυτα τα χρονια τα ρετιρε.
Ακομα και ο Ανδρεας (που τους εδωσε το ονομα ρετιρε) στην ουσια νικηθηκε απο αυτους.
Αφου εχουν τη δυνατοτητα να καταβαζουν τους διακοπτες παιρνουν αυτοι για την παρτη τους οσα μπορουν πιο πολλα και μετα το παιζουν και επαναστατες και πουλανε μουρη και μαγκια με τους παχυλους μισθους και τις συνταξεις τους.

Σχόλια