Ευη Τσεκου: Μου υπεκλεψαν το dvd στο <<Πρωτο Θεμα>>.Ολεθριες επιπτωσεις προκαλεσε η πραξη του κομιστη.




Πολυ σαφης ηταν ο συνηγορος της Ευης Τσεκου χθες βραδυ μετα την απολογια της.
Προσεκτικος μεν αλλα σαφεστατος δε.
Στην ουσια ειπε οτι επροκειτο για μια ερωτικη ιστορια και οτι η ιδια ενιωσε οτι την εκμεταλευτηκαν. Ολοι μπορουμε να φανταστουμε πως νιωθει μια γυναικα που νιωθει οτι την εκμεταλευτηκαν.
Απο εκει και περα η ιδια πολυ ευκολα και φθηνα προμηθευτηκε τον απαραιτητο εξοπλισμο και κατεγραψε τις συνευρεσεις της με τον Ζαχοπουλο.
Στην διαρκειας 50 λεπτων βιντεοκασετας δεν υπαρχει καμμια αναφορα για πολιτικα προσωπα ειπε δινοντας απαντηση στους εξυπνους του διαδικτυου που διαδιδουν διαφορα.
Ειπε οτι της υπεκλεψαν την κασετα στο πρωτο θεμα και η ιδια ουτε το μονταρε αλλα ουτε και γνωριζει πως απο κασετα μετατραπηκε σε dvd. Προφανως σε αυτες τις ερωτησεις θα πρεπει να απαντησει βεβαια η δικαιοσυνη.
Ο συνηγορος της μιλησε επισης για ολεθριες συνεπειες που ειχαν οι πραξεις του κομιστη σε πολλους ανθρωπους. Η φραση αυτη εχει βεβαια τεραστια σημασια και για αυτο ειναι πολυ (πολυ) προσεκτικα διατυπωμενη. Ολεθριες συνεπειες.
Επισης χθες ο Μακης κατηγορησε απο την εκπομπη του την εφημεριδα πρωτο θεμα οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που εχουν υποκλεψει κασετες απο τριτους ανθρωπους, οπως ειπε ο Μακης παντα.
Το παιγνιδι αγριευει πολυ και μαλλον δεν εχει τελειωσει ακομα.
Επειδη πολλοι βιαστηκαν να νομισουν οτι τελειωσε.
Ας περιμενουμε να δουμε .....
Ας περιμενουμε...

Σχόλια

Ο χρήστης antinor είπε…
Καλα αυτο δεν το πιστευει ουτε η ιδια οτι της το εκλεψε το ΘΕΜΑ.Τωρα που δεν υπαρχει πολιτικο προβλημα με την κασεττα (το περιεχομενο της)τι θα πουν τα σαινια της δημοσιογρφιας που ειχαν βγαλει το λαρυγκι τους τοσο καιρο?