ΚΚΕ: Τσιπρα εσεις; Γκλετσο εμεις.



Συμφωνα με οχι και τοσο εγκυρες πληροφοριες εκτακτη συσκεψη της κεντρικης επιτροπης του ΚΚΕ ελαβε χωρα εχθες το βραδυ.
Στην θυελωδη αυτη συσκεψη που εξαλλου κρατησε ολη τη νυχτα τα μελη του ΚΚΕ αποφασισαν προκειμενου να αντιμετωπισουν τον τυφωνα Τσιπρα να εκλεξουν γενικο γραμματεα στη θεση της κυριας Παπαρηγα τον Αποστολο Γκλετσο.
Σε αυτην την αλλαγη πρωτοστατησε η Παπαρηγα οπως ακριβως και ο Αλαβανος για τον ΣΥΝ λεγοντας. Εμεις θα βγαλουμε αρχηγο εναν Ελληναρα τσαμπουκα και οχι σαν τους φλωρους του ΣΥΝ που εβγαλαν τον Τσιπρα.
Ο δικος μας συνεχισε αμα λαχει φερνει και τις βολτες του και αμα του κουνιεται και καμμια κυρια ριχνει και τις ψιλες του αμα λαχει.
Ο ενθουσιασμος που επικρατησε ηταν μεγαλος και ολοι μαζι , με την κυρια Παπαρηγα πρωτη , ενθαρυναν χτυπωντας παλαμακια τον Γκλετσο να χορεψει την γνωστη ανταρτικη ζεμπεκια μετα απο μενα ποιον θα καταστρεψεις?
Σε ιδιαιτερα κεφια η Παπαρηγα εφερε και αυτη τις βολτες της φωναζοντας ταυτοχρονα φερτε μου τον Τσιπρα τον φλωρο να τον σκισω.
Ο Γκλετσος απο την μερια του ψυχραιμος υποσχεθηκε στους συντροφους του οτι σε πρωτη ευκαιρια θα ριξει τα μπινελικια του στον Τσιπρα για να μαθει να την βγαινει απο τα αριστερα στους κομμουνιστες.
Ζητω η επανασταση κατεληξε χορευοντας ζεμπεκικο ο νεος γραμματεας του ΚΚΕ.
Καλοριζικος.

Σχόλια

Ο χρήστης antinor είπε…
si non est vero est bon trovato !!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης Rizobreaker είπε…
Καλό χιουμοράκι... ;-)