Ρουσοπουλος στελνει σοκολατακια σε Τσιπρα



Τα ορια του αναρμοστου ακουγεται οτι εχει φθασει η λατρεια του Ρουσοπουλου προς τον Τσιπρα.
Συμφωνα με οχι και τοσο εγκυρες πληροφοριες απο την στιγμη που ανακοινωθηκε η εκλογη Τσιπρα ο Ρουσοπουλος σε εξαλλη κατασταση φωναζει συνεχως σωθηκαμε σωθηκαμε.
Στο Μαξιμου τα εχουν χρειαστει καθως πρωτη φορα βλεπουν τον Ρουσοπουλο σε αυτην την κατασταση.
Ειναι αληθεια βεβαια οτι σε εκτακτο υπουργικο συμβουλιο αποφασισθηκε να στειλουν ενα μπουκετο κοκκινα τριανταφυλα στον Τσιπρα και μετα απο επιμονη του Ρουσοπουλου και ενα κουτι σοκολατακια.
Ο Ρουσοπουλος ειναι σε κατασταση παροξυσμου και οπου σταθει και οπου βρεθει αποκαλει τον Τσιπρα το χρυσο μου αγορι που μας εσωσε.
Τα μαλλια του ειναι ορθια απο την υπερενταση και λεει πως συμφωνα με μετρησεις καθε χαμογελο του Αλεξη κοβει και 10000 ψηφους απο το πασοκ.
Οταν ακουσε τις δηλωσεις του Παγκαλου σκεφτηκε να στειλει και σε αυτον σοκολατακια αλλα τελευταια στιγμη φοβηθηκε τα μπινελικια του Παγκαλου ο οποιος βεβαια ειναι εντελως ανεξελεγκτος και δεν μπορουν να τον κανουν καλα ουτε απο το πασοκ.
Ειναι τετοια η κατασταση που ο Ρουσοπουλος φερεται να δηλωσε πως εγω την κανω τωρα παω διακοπες φωναχτε με παλι σε 4 χρονια και πως δεν χρειαζεται αφου πλεον υπαρχει ο Τσιπρας.
Λεγεται ακομα πως οταν του ειπαν οτι μπορει απο το πασοκ να αντιδρασουν εξυπνα και να σταματησουν τις διαροες κοντεψε να παθει εγκεφαλικο απο τα γελια.
Κυλιοταν στο πατωμα σε κατασταση υστεριας απο τα νευρικα γελια και δεν σταματησε παρα μονο οταν του ειπαν οτι μιλαει ο Θεμος στην τηλεοραση. Εκει γυαλισε το ματι του αλλα μολις θυμηθηκε τον Αλεξης ξανααρχισε τα κουλα του.
Λεγεται πως η κατασταση στο Μαξιμου ειναι περαν πασης περιγραφης , ολοι παιζουν πασιεντζες στα πισι λεγοντας οτι τωρα εμεις αραζουμε για μας δουλευει ο Αλεξης.
Παντου στο Μαξιμου υπαρχουν φωτογραφιες του Τσιπρα και απο τα μικροφωνα ακουγεται διακριτικα αλλα αρκετα δυνατα το πινω μπαφους και παιζω προ.
Μαλιστα εν μερει αυτο ειναι αληθεια καθως οντως στο επικοινωνιακο επιτελειο παιζουν οντως πλεον συνεχεια pro-evolution αφου δεν υπαρχει πλεον αντικειμενο εργασιας οπως λεγουν χαρακτηριστικα.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΩΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΕΣ ΧΙΛΙΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΧΑ. ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΝΟΘΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ.