Αμερικανοι: Αναγνωριστε Κοσοβο, ηρεμειστε τους Σερβους, στειλτε ελληνικο στρατο στο Αφγανισταν και παρτε το ονομα.


Λιγο πριν ξεκινησουν οι διαπραγματευσεις για το ονομα οι αμερικανοι διαρεουν τα εξης απλα (ελευθερος τυπος).
1) Εχετε απο τους καλυτερους και πιο καλα εξοπλισμενους στρατους. Δωστε μας μαχιμες ομως (οχι νοσοκομους κλπ) μοναδες που χρειαζομαστε στο Αφγανισταν. Το διανθιζουν με ιστοριες περι εμποριου ναρκωτικων που ερχονται και στην Ελλαδα.
2) Αναγνωριστε τωρα το Κοσοβο. Εννοουν στηριξτε το Κοσοβο ωστε να μπορεσει να σταθει στα ποδια του. Λενε οτι ειναι τελειωμενη υποθεση αρα μην χανετε δυναμεις και χρημα προς τα εκει. Το Κοσοβο θα γινει κρατος, τελος.
3) Πειστε τους Σερβους να ηρεμησουν και να δεχθουν τις νεες πραγματικοτητες. Η Ελλαδα εχει λογο και επιρροη στους Σερβους. Μην κανετε τους χαζους. Ξεχαστε τους ρωσους και παιξτε το παιγνιδι μας.
4) Στν τρομοκρατια πατε καλα αλλα η βιζα παιζεται ακομα. Θα το δουμε συνολικα.
5) Να ερθει ο ιδιος ο πρωθυπουργος να δεσμευτει για ολα αυτα. Με την Ντορα ειμαστε οκ λενε αλλα ο Καραμανλης τι λεει πραγματικα? (να αφησει τις ιστοριες με Πουτιν και να παιξει το δικο μας παιγνιδι).
Δωστε αυτα και παρτε αυτο που θελετε δηλαδη το Ανω Μακεδονια.
Το υπονοουμενο?
Αν δεν γινει ετσι θα χασετε και το ονομα και τη γενικωτερη υποστηριξη μας (Κυπρος κλπ)
Μια χαρα τα λενε οι αμερικανοι.
Να δουμε τι θα κανουν οι δικοι μας.
Διλλημα...

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η διπλωματια ειναι Δούναι και λαβείν..Κατα τη γνωμη μου τα αμερικανακια ζητανε περισσοτερα απο οτι δινουν.Ενα απλο ανω μακεδονια ειναι ενα γλειφιτζουρι για μικρα παιδια.Να δεσμευθουν οτι θα τους αναγνωρισουν με το ονομα που θα προκυψει και να τους αποκαλουν σλαβομακεδονες και οχι μακεδονες.Αν γινει αυτο τοτε μπορει και να συζητησουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστός (το άρθρο)