Ο Παγκαλος μπορει να ανακοψει τις διαροες των Βενιζελικων προς τον Τσιπρα?


Οχι.
Ο Παγκαλος ειναι καθαρος αυτο το γνωριζουν ολοι.
Ο Παγκαλος οταν μιλαει τον ακουνε ολοι και τα ΜΜΕ κανουν παρτυ.
Ο Παγκαλος εδω και καιρο (ισως παντα) λεει οτι πιστευει χωρις να περιοριζει τον εαυτο του σε καμμια σκοπιμοτητα και χωρις πριν μιλησει να εξεταζει αν αυτο που θα πει εντελει θα κανει καλο η κακο .
Ειναι σιγουρο οτι οτι ειπε για τον Τσιπρα εγινε χωρις καμμια συννενοηση με κανενα επικοινωνιακο επιτελειο και το ειπε επειδη το πιστευει.
Ομως η πολιτικη το 2008 δεν γινεται ετσι. Μπορει να πεις κατι και να σου γυρισει αναποδα. Και ο Τσιπρας χωρις να συμβουλευτει κανενα επικοινωνιολογο του απαντησε. Ομως του απαντησε σωστα και στοχευμενα.
Ο Παγκαλος δεν πρεπει να αναλαβει την αντιπεραθεση με τον Τσιπρα. Οσοι πασοκοι φλερταρουν με τον Τσιπρα (Βενιζελικοι) με το που μιλαει ο Παγκαλος σπρωχνονται ακομα πιο πολυ να φυγουν. Οταν δε συγκρινουν και την απαντηση Τσιπρα (που καλο ειναι να παψουν να τον υποτιμουν τοσο στο πασοκ) σπρωχνονται και αλλο.
Τοτε?
Ποιος μπορει να πεισει τους Βενιζελικους να μεινουν στο πασοκ?
Τι λετε και εσεις κυριε Βενιζελο?

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΟΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ;. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;.ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ;. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ. ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΛΟΓΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προβοκατόρικο το κείμενο αλλά παρόλα αυτά καλό. Μάλλον όμως δεν έχεις σχέση με το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ όταν αναφέρεις Βενιζελικούς να σπρώχνονται προς Τσίπρα.
Πιάσε κανένα άλλο θέμα γιατί εκεί έχεις μαύρα μεσάνυχτα...