Ο Γιωργος να αναλαβει πρωτοβουλια...


Ο Γιωργος ειναι καθαρος.
Ολοι οι Ελληνες το ξερουν.
Μπορει οι μισοι να τον βριζουν και οι αλλοι μισοι να τον θεωρουν τον καλυτερο αλλα ακομα και οι μεγαλυτεροι εχθροι του ξερουν οτι ειναι καθαρος.
Εδω και καιρο ο κοσμος εμφανιζεται πιο ωριμος απο τους πολιτικους του ηγετες.
Ο Ελληνας δεν ειναι χαζος και εδω και καιρο ειναι και πολυ καλα ενημερωμενος. Η ενημερωση μαλιστα θα γινεται ολο και καλυτερη. Τα μονοπωλια της ενημερωσης μας τελειωσαν. Οσοι τα εκπροσωπουν πρεπει να το καταλαβουν αυτο.
Και οι πολιτικοι πρεπει να το καταλαβουν. Να παψουν να ζηταν την αδεια για οτιδηποτε σκεφτονται να κανουν. Να μαθουν να απευθυνονται στον κοσμο.
Ο κοσμος εχει ενστικτο και καταλαβαινει ακομα και αν δεν μπορεις να τα πεις ολα. Επειδη λοιπον ο κοσμος ειναι πολυ πιο ενημερωμενος και πολυ πιο ωριμος απο οτι πιστευουν οι πολιτικοι , θα στηριξει την οποιαδηποτε προσπαθεια καθαρσης ακομα και αν δεν ανηκει στο ιδιο κομμα.
Οπως τον στηριξε ο κοσμος στο προηγουμενο θεμα του επειδη ειδε οτι ειχε δικιο ετσι και τωρα ο κοσμος θα στηριξει τον Γιωργο αν αναλαβει πρωτοβουλιες προς την κατευθυνση της καθαρσης.
Να μην περιμενει τις αποδειξεις. Θα ειναι αργα τοτε. Τωρα να το κανει. Και το ιδιο , εννοειται , να κανει και το Μαξιμου.
Ο κοσμος ειναι πιο μπροστα και θα ειναι μαζι τους αν ειναι σωστοι και αν καταλαβει οτι το εννοουν και δεν συγκαλυπτουν.
Τωρα να το κανουν.

Σχόλια

Ο χρήστης monahikoslikos είπε…
Σιγά μην σκίσει το καλτσόν του.
Παραγραμένα είναι όλα τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ τα υπόλοιπα είναι για να γίνεται ντόρος και να ξεχνάμε το Ζαχόπουλο και το βόθρο του Μαξίμου
Ο χρήστης wolf είπε…
κι ομως ανεξαρτητως κομματικης προτιμησης πρεπει να ειμαστε μαζι τους οταν κανουν κατι σωστο. ο κοσμος ειναι πιο μπροστα απο τους πολιτικους το πιστευω αυτο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Γιώργος ψήφισε νόμο στην βουλή που έκανε το κακούργημα πλημμέλημα για να γλυτώσουν οι κλέφτες του Χρηματιστηρίου!
Είναι καλύτερα να κλέψεις παρά να ψηφίσεις νόμο για να γλυτώσουν οι κλέφτες!!!
Ο χρήστης wolf είπε…
ειμαι ενημερος αλλα βρες μου εσυ ποιος αλλος μεσα στο πασοκ θα μπορουσε να κανει κατι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τσιράκι του extra-3 σας καταλάβαμε πλέον . Ουστ ρε ,..,,...,,..Παπαγιάννη.