Στον αναδρομο Ερμη αποδιδει τα επεισοδια η κυβερνηση

Απο κυκλους της κυβερνησης διαρεεται οτι τα επεισοδια του Σαββατου οφειλονται σε λαθος συννενοηση και παρεξηγηση.

Συγκεκριμενα λεγεται οτι η Αστυνομια ηταν βεβαια ενημερη οτι στον ιδιο χωρο υπηρχαν δυο συγκεντρωσεις αντιπαλων ομαδων.

Η Αστυνομια βεβαια κανονικα δεν πρεπει να εχει καμμια συμπαθεια και υπαρχει για να επιβαλλει τηνταξη χωρις να τρεφει συναισθηματα για καμμια κοινωνικη ομαδα.

Ειναι γνωστο ομως , λεγουν απο την κυβερνηση, οτι δυστυχως η αστυνομικοι ειναι και αυτοι ανθρωποι και εχουν συμπαθειες και αντιπαθειες μεταξυ των διαδηλωτων.

Δεν κρυβεται δε η μεγαλη συμπαθεια που τρεφουν οι αστυνομικοι για τους αριστεριστες και τους αναρχικους. Δυστυχως οι αστυνομικοι αντι να ειναι αυστηροι κατα την εκτελεση του καθηκοντος των οποτε διαδηλωνουν οι αριστεριστες κανουν τα στραβα ματια για να μην πουμε οτι τους βοηθανε κιολας.

Απο την μερια των αριστεριστων τα αισθηματα ειναι αμοιβαια. Οταν συναντιωνται οι δυο ομαδες τρεχουν ο ενας στην αγκαλια του αλλου και ανταλλασουν δωρα και ευχες. Ειναι ,λενε απο την κυβερνηση , χαρακτηριστικο του κλιματος οτι συχνα οι μεν δωριζουν στους δε εξαρτηματα απο τις στολες τους. Ετσι συχνα θα δεις αστυνομ ικους να παιρνουν μαζι τους κρανη και αλλα εξαρτηματα των αριστεριστων (ροπαλα κλπ) ενω δεν ειναι λιγες οι φορες που και οι αστυνομικοι δωριζουν δικα τους κρανη στους αγαπημενους φιλους τους.

Δυστυχως ακομα και στις πιο αγαπημενες οικογενειες οι ανθρωποι τσακωνονται.

Το Σαββατο , λενε οι κυβερνητικοι , ο Ερμης ηταν αναδρομος. Ετσι αστυνομικοι και αριστεριστες τσακωνονταν για το ποιος αγαπαει πιο πολυ τον αλλον. Λογο στο λογο φτασαμε εκει που φτασαμε.

Θα δειτε , επιμενει η κυβερνηση. ποσο γρηγορα θα ξεχασθουν ολα αυτα και τι ωραια και αγνα συναισθηματα θα επικρατησουν την επομενη φορα που θα βρεθουν στον ιδιο χωρο οι δυο ομαδες συμπολιτων μας.

Σχόλια

Ο χρήστης monahikoslikos είπε…
Δεν φταίει μόνο που ο Ερμής ήταν ανάδρομος το Σάββατο φταίει και που οι αναρχικοί είδαν τα αγαπημένα τους ΜΑΤ αγκαλιά με την παλιά τους γκόμενα τη Χρυσή Αυγή και ξύπνησε μέσα τους το ανατολίτικο.
Ο χρήστης wolf είπε…
Υπαρχει ερωτας εδω μεταξυ τους γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε?
Ο χρήστης Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε…
Εχουμε και αστρολογικη αναλυση για τα γεγονοτα του Σαββατου στο ιστολογιο μου.Ευχαριστω και καλο βραδυ