Μια κοπελα απο την επαρχια....

Ηρθε στην αθηνα μα μια φιλη της να ψωνισει το νυφικο της.Πηγαν βεβαια σε ενα μαγαζι στο κολωνακι -απο τα γνωστα- και πηραν ενα.Πληρωσε ασφαλως ο μελλων συζυγος ο οποιος ειχε μεινει πισω στην επαρχια (ας μην πουμε την πολη).

Καθησαν να πιουνε ενα καφε και να ξεκουραστουνε στην πλατεια κολωνακιου και με το κινητο η φιλη μας ενημερωσε αναλυτικα το μελλοντα συζυγο.

Αναλυτικα?

Οχι ακριβως.

Στο ιδιο μαγαζι επιναν τον καφε τους δυο φιλοι αθηναιοι.Γνωριστηκαν και πηγαν επιτοπου στο σπιτι του ενος οπου και περασαν τα δυο ζευγαρια πλεον ενα υπεροχο απογευμα.

Οι κοπελες εφυγαν το ιδιο βραδυ τηλεφωνα δεν ανταλλαχτηκαν και η μια παντρευεται το Σαββατο.

Αληθινη ιστορια η φαντασια?

Αληθινη ιστορια.

Σχόλια

Ο χρήστης areti είπε…
ΓΕΙΑ! ΕΙΔΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΜΝΜ. ΘΑ ΣΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ BLOG ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ? ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΚΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ!
ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΜΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΦΥΣΙΚΑ!
Ο χρήστης wolf είπε…
Γεια τι γινεται?μπορεις να ρωτησεις οτι θελεις.εννοειται αυτο.ειμαι καινουργιος ,καποιες μερες ασχολουμαι μονο.παντως και μετα μονος μου θα γραφω.φιλους θελω να κανω ομως απο εδω. χαιρομαι πολυ που εισαι η πρωτη που σχολιαζεις κατι.
Ο χρήστης doctor είπε…
Καλά κάνανε οι κοπελιές και περάσανε ωραία.

Η μέλλουσα νύφη όμως, γιατί παντρεύεται;

Θα το χαρακτήριζα: "το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου".

Δεν το θέτω σε επίπεδο ηθικής, αλλά σε επίπεδο στοιχειώδους αισθητικής...

doctor
Ο χρήστης wolf είπε…
doctor συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ειδικα το σημειο περι ηθικης ειναι πολυ δυνατο. Η ιστορια ειναι αληθινη και εκανε μεγαλη εντυπωση σε αυτους που την εζησαν. Σημειωτεον οτι οι εν λογω κοπελες ηταν αξιολογοτατου προφιλ (μορφωμενες κλπ)
Ο χρήστης areti είπε…
ΟΚ ΛΟΙΠΟΝ! ΕΙΜΑΙ ΟΛΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ! ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ? ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΙ?
Ο χρήστης wolf είπε…
areti διδασκω ναι. Φυσικη. Η ιστορια με τις κοπελες πως σου φανηκε?