Συνάντηση θέλει ο Γιώργος μέ Παπαρήγα-Αλαβάνο. Δώστε μου αυτοδυναμία καί εγώ θά σάς δώσω εξουσία....


.......Στη χθεσινή του συνέντευξη στη «Real», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λέει καθαρά ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει συναινέσεις ή συνεργασίες μετεκλογικά και εφόσον έχει κατακτήσει το στόχο της αυτοδυναμίας στις επικείμενες εθνικές εκλογές, τις οποίες για άλλη μία φορά ζητά δημοσίως -και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας προβλέπει- σύντομα.
Αφήνει μάλιστα να εννοηθεί ότι αν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές, τότε επιλογή του θα είναι να σχηματίσει «κυβέρνηση εθνικής ενότητας». Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, με αυτή τη φράση ο κ. Παπανδρέου αφήνει ανοικτή τη συμμετοχή στελεχών από άλλα κόμματα ή εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες στην κυβέρνηση που θα σχηματίσει, επιχειρώντας να καταδείξει τι εννοεί με τον όρο συναίνεση.
Και αυτή του την πρόθεση, δηλαδή τη συναίνεση όχι μόνο σε πολιτικές αλλά και σε πρόσωπα, επιμένουν οι πληροφορίες του ΕΤ, θα θελήσει να συζητήσει με την κυρία Παπαρήγα και τον κ. Αλαβάνο. Ακόμα και αν γνωρίζει εκ των προτέρων την απάντησή τους -τουλάχιστον του ΚΚΕ- εδώ στόχος είναι οι ψηφοφόροι της Κεντροαριστεράς......
Σ.Σ. Πονηρός ο ....βλάχος.

Σχόλια

Ο χρήστης wolf είπε…
Καταδίκη για τον ελληνικό λαό χαρακτηρίζει ο κ. Γ. Παπανδρέου το ενδεχόμενο συνεργασίας Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ, απορρίπτοντας με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο τα σενάρια περί συγκυβέρνησης.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΤ, το επιτελείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει αμέσως μετά τις γιορτές να προγραμματίσει συναντήσεις με τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα και τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Αλαβάνο με στόχο να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ επιζητεί συναινέσεις μόνο με την Αριστερά.
Αυτοδυναμία

Στη χθεσινή του συνέντευξη στη «Real», ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ λέει καθαρά ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιδιώξει συναινέσεις ή συνεργασίες μετεκλογικά και εφόσον έχει κατακτήσει το στόχο της αυτοδυναμίας στις επικείμενες εθνικές εκλογές, τις οποίες για άλλη μία φορά ζητά δημοσίως -και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας προβλέπει- σύντομα.

Αφήνει μάλιστα να εννοηθεί ότι αν το ΠΑΣΟΚ κερδίσει τις εκλογές, τότε επιλογή του θα είναι να σχηματίσει «κυβέρνηση εθνικής ενότητας». Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, με αυτή τη φράση ο κ. Παπανδρέου αφήνει ανοικτή τη συμμετοχή στελεχών από άλλα κόμματα ή εξωκοινοβουλευτικές προσωπικότητες στην κυβέρνηση που θα σχηματίσει, επιχειρώντας να καταδείξει τι εννοεί με τον όρο συναίνεση.

Και αυτή του την πρόθεση, δηλαδή τη συναίνεση όχι μόνο σε πολιτικές αλλά και σε πρόσωπα, επιμένουν οι πληροφορίες του ΕΤ, θα θελήσει να συζητήσει με την κυρία Παπαρήγα και τον κ. Αλαβάνο. Ακόμα και αν γνωρίζει εκ των προτέρων την απάντησή τους -τουλάχιστον του ΚΚΕ- εδώ στόχος είναι οι ψηφοφόροι της Κεντροαριστεράς.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε ότι δεν θα εμπλέξει το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας με τα ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής, άρα τη διενέργεια πρόωρων εκλογών αν δεν έχουν γίνει ως το 2010.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στην «Ελευθεροτυπία» επιχειρεί να χρεώσει τα σενάρια περί συγκυβέρνησης στην κυβερνητική παράταξη. Τα χαρακτηρίζει «επιστημονικής φαντασίας και εκ του πονηρού», «καίγοντας» κυρίως το σενάριο που θέλει τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ να συναινούν για την από κοινού αξιοποίηση του κ. Κ. Σημίτη.

Επιχειρώντας μάλιστα να προλάβει νέες δηλώσεις όπως αυτές του κ. Θ. Πάγκαλου και του κ. Χρ. Βερελή, που μίλησαν για υπερκομματικούς υπουργούς, υποστηρίζει ότι «όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αντιλαμβάνονται πως δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή πολιτικής σε συνεργασία με αυτούς των οποίων τις πολιτικές θέλουμε να αλλάξουμε».

Στο ΚΑΤ η Μαργαρίτα Παπανδρέου

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΚΑΤ νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία την περασμένη Παρασκευή υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση καταγμάτων. Η κυρία Παπανδρέου γλίστρησε και έπεσε στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στο αριστερό ισχίο, στον αγκώνα και τον ώμο. Τα κατάγματα του ισχίου αντιμετωπίστηκαν χειρουργικά και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η μετεγχειρητική πορεία εξελίσσεται ομαλά. Το κάταγμα στον ώμο θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά. Ενδεχομένως σήμερα θα μεταφερθεί σε απλό θάλαμο νοσηλείας όπου θα παραμείνει για τουλάχιστον 10 ημέρες.http://www.e-tipos.com/newsitem?id=67695
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας αξίζουν σίγουρα (και χρειαζόμαστε) καλύτερες ηγεσίες αλλά όχι κάποιες που θα κυβερνούν σαν υποχείρια ξένων δυνάμεων, όπως ο Γιωργάκης και η Ντορούλα.

Όπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο έτσι και από το κακό υπάρχει ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Και μη μου πείς ότι άς τους δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξουν τον εαυτό τους, διότι θα θεωρήσω ότι έχεις φιλτράρει τη σκέψη σου.

Τόσο ο Γιώργος όσο και η Ντόρα είναι ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, τόσο σε ότι αφορά τις προσωπικές τους δυνατότητες όσο και σε ότι αφορά από πού παίρνουν κατευθυντήριες γραμμές.

Επειδή ξέρω ότι καταλαβαίνεις σταματώ εδώ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο George Papandreou-Chad, ο άνθρωπος που λέει ότι θα κτυπήσει τη διαφθορά, θέλει τώρα και τη βοήθεια των υπόλοιπων αριστερών δυνάμεων (προφανώς για άλλοθι):

Ας θυμηθούμε λοιπόν την ομάδα που θα θα παρατάξει, γιατί όπως όλοι ξέρουμε, ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ (ακούς αγαθέ λαέ;):

Μόνοι τους τα έλεγαν μέχρι πρόσφατα:

1) Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών. Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
(Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
(Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

"Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
( Hazo-giorgo Papandreou-Chad 16-5-2007 )

**************

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

**************
Για να μην ξεχνιόμαστε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΘΕΣ
………………………………………………………………….

Παιδιά ο Γιώργος λέει δεν παζαρεύω!

Σιγά βρε γιγαντιαίε πολιτικέ, θα σκίσεις το καλτσόν!

Δηλαδή, με ποιόν δεν διαπραγματεύεσαι;

Με το Μπόμπολα ή με το Λαμπράκη;

Με τον Κοντομηνά ή με τον Αλαφούζο;

Με τον Κυριακού ή με τον Κουρή;

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

Φού σου κάνανε πέρυσι ρε χαζούλικο, με τις δημοσκοπήσεις υπέρ του Τσίπρα και έψαχνες γωνίες να κρυφτείς, ρε Αμερικανάκι.

Έχει πλάκα το παιντί.

(Χαζός – ξεχαζός, το θράσος όμως είναι πάντα εκεί).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
«κυβέρνηση εθνικής ενότητας»

xaxaxa...pos lene US of Greece ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Αλαβάνος δεν είναι χαϊβάνι.
Εάν ο Γιωργάκης νομίζει ότι είναι, κακό του κεφαλιού του.