Κραουνάκης για Ακριβοπούλου: Έσχατο κομματόσκυλο!

Αποτέλεσμα εικόνας για κραουνακης ακριβοπουλου
Έκανε πολύ κακή τηλεόραση και προσέβαλε και την ΕΡΤ και το κόμμα» αναφέρει ο γνωστός μουσικοσυνθέτης που στο παρελθόν δεν είχε διστάσει να συνταχθεί με τις απόψεις Πολάκη

Δεν έχει τέλος το «σίριαλ» με τους δημοσιογράφους Ακριβοπούλου και Καψώχα που ξεκίνησε στγον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σκληρή κριτική του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ως γνωστόν, οι αιχμές του πρώην υπουργού για την θητεία τους στη δημόσια τηλεόραση, προκάλεσαν τις οργισμένες αντιδράσεις των δύο δημοσιογράφων και ακολούθησε η κάθε άλλο παρά πυροσβεστική παρέμβαση του Παύλου Πολάκη που τους κάλυψε και έσπευσε να συστήσει στον Τσακαλώτο τον τερματισμό της κριτικής που τροφοδοτεί την εσωστρέφεια στο κόμμα του.

Ωστόσο οι απόψεις Πολάκη δεν φαίνεται να έχουν απήχηση ούτε στους πιο ένθερμους υποστηρικτές του όπως ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης που στο παρελθόν είχε ξεκαθαρίσει ότι... καραγουστάρει (!) τον Παύλο Πολάκη.

Σήμερα με μια ανάρτησή του στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης την οποία συνοδεύει και από μια φωτογραφία του με την Κατερίνα Ακριβοπούλου ζητά από τη δημοσιογράφο να κάνει σωπάσει καθώς όπως σημειώνει έκανε πολύ κακή τηλεόραση, σαν το έσχατο κομματόσκυλο και ζημίωσε με την στάση της την ΕΡΤ αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά έγραψε:

Ηταν τοτε στο Μηνά στο Σουνιο
Ελπιζαμε γελουσαμε τους διαβαζα τα νουμερα της επιθεωρησης
Κολληταρια
Μετα ξαφνικα η Κατερινα μ εκοψε
Δεν ηθελε να κριτικαρω
Ηθελε να κανει αυτο που εκανε
Ε τωρα ας κριθει
Εκανε πολυ κακη τηλεοραση
Σαν το εσχατο κομματοσκυλο
Προσβαλε και το μεσον και το κομμα
Οφειλει να κανει σιωπη
Κριμα γιατι ειναι και λαμπερη και αξια.

Σχόλια