Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει απορίες. Ποιός είναι ο Σάκης Ρουβάς και ποιά η Αννα Βίσση;

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιτσιπας


Μπορεί μέχρι το καλοκαίρι να ήμασταν εμείς που δεν ξέραμε ποιος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μερικούς μήνες και μερικές νίκες μετά όμως, όχι απλά τον ξέρουμε όλοι, αλλά η Ελλάδα παρακολουθεί περήφανα τένις και βλέπει τον αθλητή της να φτάνει στους τέσσερις του Αυστραλιανού Open.

Για τις νίκες του αυτές έλαβε πολλά συγχαρητήρια και όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αντώνη Σρόιτερ ανάμεσα σε εκείνους που του ευχήθηκαν ήταν και ο Σάκης Ρουβάς και η Άννα Βίσση τους οποίους όμως δεν γνώριζε.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιτσιπας

Αποτέλεσμα εικόνας για ρουβας βισσηΣυγκεκριμένα είπε «Πράγματι δέχθηκα μηνύματα από τον Σάκη Ρουβά και την Άννα Βίσση αλλά δεν τους ξέρω. Είναι καλοί;» ενώ όπως συμπλήρωσε από έλληνες τραγουδιστές γνωρίζει μόνον έναν, τον Αντώνη Ρέμο.



Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (12 Αυγούστου 1998) είναι επαγγελματίας τενίστας από την Ελλάδα, νούμερο 12 στον κόσμο σήμερα. Είναι ο πρώτος Έλληνας που έχει μπει στους 100 καλύτερους τενίστες και ο πρώτος (και μέχρι σήμερα ο μοναδικός) που κατέκτησε τίτλο Γκραν Σλαμ της περιόδου Όπεν στην κατηγορία εφήβων (Junior), όταν κατέκτησε το διπλό του Γουίμπλεντον αγοριών το 2016 με συμπαίκτη τον εσθονό Κένεθ Ράισμα.[1] Έχει κερδίσει συνολικά πέντε τίτλους ITF singles Futures καθώς και έξι ITF τίτλους Futures στο διπλό.

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιτσιπας
Είναι γιος του Απόστολου Τσιτσιπά, από το Προάστιο Καρδίτσας, και της Τζούλιας Αποστόλη, Ρωσίδας πρώην επαγγελματία τενίστριας.[2] Ο παππούς του Σεργκέι Σάλνικοφ ήταν Ρώσος ποδοσφαιριστής και μάνατζερ.

Τον Αύγουστο του 2018 ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να νικήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Κέβιν Άντερσον και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του Rogers Cup, που διεξήχθη στο Τορόντο.[3]

Στις 20 Ιανουαρίου 2019 ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Ροτζερ Φέντερερ στο Αυστραλιανό Όπεν, προχωρώντας στη φάση των 8 του πρωταθλήματος.[4] Την επόμενη ημέρα κέρδισε τον Ισπανό Μπαουτίστα Αγκούτ και πέρασε στους ημιτελικούς του Australian Open[5].

Σχόλια