Η πρεσβεία του Ισραήλ αποδοκιμάζει ότι οι Ρουβίκωνες είναι σκουλήκια, αναρχοκουμούνια και ότι είναι φακελωμένοι...

Αποτέλεσμα εικόνας για πρεσβεια ισραηλ


Ανακοίνωση εξέδωσε η ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις το ραβίνου Μορντεχάι Φριζή κατά του Ρουβίκωνα με αφορμή την επίθεση μελών του στο κτίριο της πρεσβείας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η ισραηλινή πρεσβεία αναφέρει τα εξής:

«Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη.


Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας».

Εγκυροι παρατηρητές εκτιμούσαν ότι δεν είναι δυνατόν να ξέρουμε εάν στις ιδιωτικές συζητήσεις τους οι υπηρεσίες του Ισραήλ θεωρούν τους Ρουβίκωνες σκουλήκια ή εάν χρησιμοποιούν άλλους χαρακτηρισμούς, αλλά από την άλλη θεωρούσαν πιθανόν ότι η φράση "είναι φακελωμένοι" δεν είναι ακριβής...

Το πιθανότερο είναι ότι οι υπηρεσίες του Ισραήλ γνωρίζουν μέχρι και την ώρα που πάνε για κατούρημα οι Ρουβίκωνες , οι φίλοι τους , οι φίλοι των φίλων τους καθώς και οι φίλοι των φίλων των φίλων τους έλεγαν χαριτολογώντας οι έγκυροι παρατηρητές πίνοντας τον εσπρέσο τους...

Σχόλια