Αποκάλυψη από Ανδριανόπουλο >> Οι Σκοπιανοί ήταν έτοιμοι να δεχθούν το "Μασεντόνοβο"

Αποτέλεσμα εικόνας για σκοπια αγαλμα μεγαλου αλεξανδρουΟπως μεταδίδει ο Ανδριανόπουλος μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter...

Δεν καταλαβαίνω την εμμονή σε σύνθετη ονομασία οταν είναι πιθανή, με βάση αυτά που εχω πληροφορηθεί, μόνη ονομασία πιθανότατα αποδεκτή κι απο τους δυο.

Απο το εξωτερικό μαθαίνω πως ήταν γνωστή στην Κυβέρνησή των Σκοπιων (ΠΓΔΜ) η πρόταση ονομασίας "Μασεντόνοβο", όπως λέμε Κόσοβο. Ήταν ακριβώς η μελέτη που είχε φτάσει στα χέρια μου προ καιρού! Γιατί βιάστηκε να δεσμευτεί για σύνθετη ονομασία με όρο Μακεδονία ο Κοτζιάς?

Κι ενας χάρτης, συνοδευτικός της μελέτης για "Μασεντονοβο" για όνομα της ΠΓΔΜ
Φυσικά υπάρχει και ο αντίλογος 

Μασεντόνοβο θα ήταν σαν να λέμε γη της Μακεδονίας

Το Κόσοβο σημαίνει Κοσυφο-πέδιο και Μασεντόνοβο σημαίνει Μακεδονο-πέδιο


  1. Ποιοι και ποσοι το καταλαβαινουν και το γνωριζουν αυτο; Τοτε να μην τους ονομασουμε τιποτα και να γελαει μαζι μας η υφηλιος...
  2. Κι ενας χαρτης, συνοδευτικος της μελετης για "Μασεντονοβο" για ονομα της ΠΓΔΜ
  3. Απο το εξωτερικο μαθαινω πως ήταν γνωστή στην Κυβέρνησή των Σκοπιων (ΠΓΔΜ) η πρόταση ονομασίας "Μασεντόνοβο", όπως λέμε Κόσοβο. Ήταν ακριβώς η μελέτη που είχε φτάσει στα χέρια μου προ καιρού! Γιατί βιάστηκε να δεσμευτεί για σύνθετη ονομασία με όρο Μακεδονία ο Κοτζιάς?
  4. Δεν καταλαβαινω την εμμονη σε συνθετη ονομασια οταν ειναι πιθανη, με βαση αυτα που εχω πληροφορηθει, μονη ονομασια πιθανοτατα αποδεκτη κι απο τους δυο.

Σχόλια