Χιου Τζάκμαν >> Αυτό είναι τα μυστικό για έναν πετυχημένο γάμο (και όχι, δεν εννοεί να πηγαίνεις με άλλες)

Αποτέλεσμα εικόνας για χιου τζακμαν



Είναι παντρεμένος με συνάδελφό του ηθοποιό για 22 χρόνια, κάτι που είναι ασυνήθιστο στο Χόλιγουντ. Ο Αυστραλός ηθοποιός Χιου Τζάκμαν και η κατά 13χρόνια μεγαλύτερή του Ντέμπορα Λι-Φαρνές αποκαλύπτουν τι κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, όταν ξεκινά ο καυγάς.

Αποτέλεσμα εικόνας για Χιου Τζάκμαν

Ο πρωταγωνιστής των ταινιών Wolverine και Les Miserables είναι πεπεισμένος ότι το μυστικό του 22 χρόνων γάμου βασίζεται σε ορισμένους κανόνες: «Σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις, οτιδήποτε αφορούν, τα παιδιά, την εργασία, ρωτάμε πάντα τους εαυτούς μας: Είναι καλό για τη σχέση μας;».

Επιπλέον, η σύζυγός του, ηθοποιός Ντέμπορα-Λι Φαρνές, 62 ετών και ο Χιου Τζάκμαν ποτέ δεν κοιμούνται, αν έχει προηγηθεί καυγάς και δεν έχουν συμφιλιωθεί. «Αυτό μας κάνει να παραμένουμε ξύπνιοι μέχρι τις τρεις το πρωί», αναφέρει ο 49χρονος ηθοποιός στην εφημερίδα Die Welt.

«Ακόμη προσπαθούμε να μην μένουμε χώρια για περισσότερο από δύο εβδομάδες, κάτι που δεν είναι εύκολο με τη δουλειά μας. Facetime, Skype - είναι υπέροχα. "Αλλά δεν είναι το ίδιο με το να είμαστε μαζί», εκτιμά.

Ο Τζάκμαν και η Λι- Φαρνές έχουν υιοθετήσει δύο παιδιά. «Η ανατροφή των παιδιών είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που μπορεί κάποιος να φανταστεί» δηλώνει ο ίδιος και σηειώνει: «Δεν έχει σημασία πόσους οδηγούς με συμβουλές θα διαβάσετε, τα παιδιά δεν τους διαβάζουν. Πρέπει να ακολουθείτε τα ένστικτά σας τόσο συχνά, και αυτή είναι μια εμπειρία που σας κάνει ταπεινόφρονες. Επειδή συχνά δημιουργείται η αίσθηση ότι κανένας δεν ξέρει τίποτε».

Αποτέλεσμα εικόνας για χιου τζάκμαν ελληνας


Ο Χιου Τζάκμαν, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο μιούζικαλ "The Greatest Showman" τονίζει ότι αν και η καριέρα του ξεκίνησε με ρόλους σε μιούζικαλ, δεν γεννήθηκε ούτε χορευτής, ούτε τραγουδιστής. «Έπρεπε να μάθω πρώτα να τραγουδάω. Έκανα μαθήματα φωνητικής κάθε εβδομάδα. Για 15 χρόνια αισθανόμουν ότι εξαπατούσα, σαν να ήταν κάποιος άλλος που τραγουδούσε», σημειώνει.


Σχετική εικόνα

Ο Χιου Τζάκμαν (Hugh Michael Jackman, 12 Οκτωβρίου 1968) είναι Αυστραλός ηθοποιός, κυρίως διάσημος για τη δουλειά του σε μεγάλες, εμπορικές παραγωγές του Χόλυγουντ όπως η τριλογία X-Men και το Βαν Χέλσινγκ αλλά και σε μικρότερες, πιο «εγκεφαλικές» όπως το The Prestige και Η Πηγή της Ζωής.

Ο Χιου Τζάκμαν γεννήθηκε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας από Άγγλους γονείς ενώ ο προππάπους του από την μεριά του πατέρα του ήταν Έλληνας.[5][6] Οι γονείς του αποφάσισαν να εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο το 1967 και να εγκατασταθούν στη χώρα των καγκουρό μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους. Ο Τζάκμαν, το πέμπτο σε σειρά παιδί της οικογένειας, έμελλε να βιώσει δύσκολα παιδικά χρόνια όταν στα οχτώ του η μητέρα του Γκρέις εγκατέλειψε αυτόν και τα αδέρφια του και επέστρεψε στο Λονδίνο. Την ανατροφή των παιδιών λοιπόν ανέλαβε ο αυστηρός, Καθολικός πατέρας του Κρις Τζάκμαν, ένας λογιστής, απόφοιτος του πανεπιστημίου του Cambridge.


Όσον αφορά τα μαθητικά του χρόνια, ο Χιου φοίτησε στο πρωτοκλασσάτο ιδιωτικό σχολείο Knox Grammar School και στη συνέχεια στο πανεπιστήμιο University of Techology του Σύδνεϋ απ' όπου πήρε bachelor στις επικοινωνίες με κύριο αντικείμενο τη δημοσιογραφία. Κοινωνικός από τη φύση του, υπήρξε πρόεδρος στο σχολείο του ενώ το αγαπημένο του μάθημα ήταν η Ιστορία, κυρίως η αρχαία. Παρά τις σπουδές του σε έναν τελείως διαφορετικό τομέα σε σχέση με αυτόν της υποκριτικής, ο Τζάκμαν από νωρίς έδειξε την κλίση του προς το χώρο της τέχνης. Ως μαθητής πρωταγωνίστησε σε πολλές σχολικές παραστάσεις, κυρίως μιούζικαλ όπως το Ωραία μου Κυρία το 1986 και έλαβε μέρος σε παιδικές συναυλίες χάρη στο ταλέντο του στο τραγούδι. Παράλληλα σπούδασε μουσική, πιάνο, κιθάρα και βιολί και αργότερα χορό. Το σοβαρό βήμα όμως προς την ηθοποιία έγινε όταν τον δέχτηκαν, μετά από ακρόαση, στη σχολή υποκριτικής του Περθ WAAPA (Western Australian Academy of Performing Arts), η οποία φημίζεται για το υψηλό της επίπεδο. Αποφοίτησε το 1994, παίρνοντας μάλιστα τιμητικό βραβείο με τον τίτλο Ο Πιο Ταλαντούχος Απόφοιτος.


Σχόλια