Λάκης Λαζόπουλος: Ζω σε ένα σπίτι 40 τετραγωνικά

Αποτέλεσμα εικόνας για λαζόπουλοσ ψάλτησ
Στην εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV παραχώρησε συνέντευξη ο Λάκης Λαζόπουλος, μιλώντας μεταξύ άλλων και για την οικονομική του κατάσταση.

Με αφορμή την επιστροφή του στο θέατρο, ο Λάκης αναφέρθηκε στην αποχή του από την τηλεόραση, τολμώντας να απαντήσει και σε ερώτηση που αφορούσε στα οικονομικά του:

«Φαντάζομαι ζείτε μια πολύ διαφορετική ζωή από αυτή που ξεκινήσατε στην επαρχία», σχολίασε δημοσιογράφος της εκπομπής με τον Λαζόπουλο να απαντά:

«Ζω σε ένα σπίτι που είναι 40 τετραγωνικά. Εκεί μένω εγώ. Ναι, έβγαλα χρήματα, εσύ δεν βγάζεις;», απάντησε ο ίδιος, υποστηρίζοντας ακόμη πως δεν έχει δεχτεί λογοκρισία από τα κανάλια στα οποία εργάστηκε:
«Δεν είχα καμία λογοκρισία, ούτε στο Mega, ούτε στον Alpha. Ποτέ μου! Κι αυτό ήταν κάτι που ήταν δεδομένο. Κι όπου και αν συνεργαστώ, αν θα ξαναείμαι στην τηλεόραση, είναι σίγουρο ότι αυτό θα έχει διασφαλιστεί.


Πιέσεις γύρω γύρω υπήρχαν, τηλεφωνήματα υπήρχαν και χειρότερα υπήρχαν, αλλά δεν κόπηκε κάτι από αυτά που ήθελα να πω. Ό,τι είπα, το πλήρωσα».





Σχόλια