Σιγανοπαπαδιές > Οι γυναίκες είδαν περισσότερο πορνό το 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για woman watches porn
Πιο δημοφιλείς κατηγορίες: λεσβιακό, «τρίο» και μεγάλο πέος - Οι άντρες ψάχνουν για Γιαπωνέζες, Λατίνες και «milf»

Οι δημοφιλείς ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου Pornhub και X Hamster, δημοσίευσαν τα ετήσια τους αποτελέσματα σχετικά με τις προτιμήσεις των χρηστών τους και διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες, το 2017, παρακολούθησαν περισσότερη πορνογραφία από κάθε άλλη χρονιά. 



Για παράδειγμα το Pornhub, επισήμανε ότι ο ιστότοπός του σημείωσε αύξηση 359% μεταξύ των γυναικών από το 2016 μέχρι το 2017.






Οι γνωστές ιστοσελίδες επισήμαναν και τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες που επέλεξαν τόσο οι άντρες χρήστες όσο και οι γυναίκες, με το λεσβιακό, το «τρίο» και το μεγάλο πέος, να κυριαρχούν στις προτιμήσεις των γυναικών, ενώ οι Γιαπωνέζες, οι Λατίνες και οι «milf» βρίσκονται στις πρώτες τρεις θέσεις των προτιμήσεων των αντρών.

Το X Hamster, επισήμανε, επίσης, ότι η κορυφαία αναζήτηση για τις γυναίκες στις ΗΠΑ, ήταν «Daddy», ενώ ο κορυφαίος όρος αναζήτησης παγκοσμίως ήταν «Mom».


Μια έρευνα του YouPorn που εξέτασε 24.000 γυναίκες, πέρυσι, διαπίστωσε ότι το 60% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι παρακολουθούν πορνό αρκετές φορές το μήνα.













Σχόλια