Ο Τσαλακωμένος Τσακαλώτος (με το κόκκινο σακίδιο) - Αη Βασίλης >> Σήμερα στο TAXISnet οι λαχνοί τηςαυριανής λοταρίας

Αποτέλεσμα εικόνας για τσακαλωτος σακιδιο

Λύθηκε επιτέλους το μυστήριο γιατί ο Τσακαλώτος κυκλοφορεί παντού με ένα κόκκινο σακίδιο και πάντα τσαλακωμένος...

Το πράμα είναι απλό...
Αποτέλεσμα εικόνας για τσακαλωτος σακιδιο
Το κόκκινο σακίδιο είναι για να μοιάζει στον Αη Βασίλη που ως γνωστόν κυκλοφορεί παντού μονίμως με ένα κόκκινο σακίδιο στην πλάτη και έναν καπουτσίνο στο χέρι (ακριβώς όπως και ο τσαλακωμένος Τσακαλώτος....
Αποτέλεσμα εικόνας για regali di babbo nataleΚαι είναι διαρκώς τσαλακωμένος γιατί κοιμάται με το κοστούμι εφόσον δουλεύει μέρα νύχτα για να ετοιμάζει τα δώρα για τους Ελληνες..

Πράγματι λοιπόν ο τσαλακωμένος Τσακαλώτος - Αη Βασίλης αποκοιμήθηκε και χθες βράδυ με το κοστούμι ώστε σήμερις να αναρτηθούν στο τάξις οι λαχνοί των Ελλήνων...

Πρόκειται για τους λαχνούς που αναλογούν στις δαπάνες με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών για δέκα μήνες 
Εντός της ημέρας αναμένεται να εμφανισθούν στους προσωπικούς λογαριασμούς των φορολογούμενων στο TAXISnet οι λαχνοί που τους αντιστοιχούν με βάση τους οποίους θα πραγματοποιηθεί αύριο η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου.


Πρόκειται για τους λαχνούς που αναλογούν στις δαπάνες τους με πιστωτικές κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών συναλλαγών για δέκα μήνες κατά τη διάρκεια του 2017 (από τον Ιανουάριο έως τον Σεπτέμβριο και το μήνα Νοέμβριο). Οι συναλλαγές του Οκτωβρίου είχαν αποτελέσει τη βάση για την πρώτη λοταρία που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα.

Η μεγάλη λοταρία του Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών και θα μοιράσει από 1.000 ευρώ σε 10.000 τυχερούς. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στο TAXISnet. Εκεί θα έχουν πρόσβαση οι φορολογούμενοι εφόσον εισέλθουν στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και «πατήσουν» την ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις». Κατόπιν με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS που διαθέτουν θα μπορούν να δουν αν περιλαμβάνονται στους 10.000 τυχερούς. Βεβαίως το υπουργείο Οικονομικών θα ενημερώσει τους τυχερούς μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος που θα αποστείλει στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο TAXISnet. 
Προηγουμένως όμως, από σήμερα, όλοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τους λαχνούς που τους αντιστοιχούν. Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σχεδιάζει να αναρτήσει τους λαχνούς που έχει ο κάθε φορολογούμενος με βάση τις δαπάνες του με κάρτες και άλλες ηλεκτρονικές συναλλαγές στο δεκάμηνο.

Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να καταθέσει το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς των 10.000 τυχερών στις 29 Δεκεμβρίου. Στο τέλος Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη δημόσια κλήρωση που θα αφορά τις δαπάνες των φορολογούμενων το μήνα Δεκέμβριο.


Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι μέσω των δημοσίων κληρώσεων να ενισχύσει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές μεταξύ των φορολογούμενων που αποτελούν όπλο στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής.

Σχόλια